Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku
Úprimne, je mi ľúto že som ho volil...!
Aj keď toto nie je petícia a nemá takmer žiadnú váhu, podpísal som sa, aby som nevybočil z rady a predsa je to taký malý prieskum verejnej mienky. :). Radšej by som bol, ak by išla ostrá petícia podľa petičného zákona so všetkými atribútmi ako má byť, aby nemohla byť potom nijako spochybnená. Dajte mi vedieť, či súbežne beží skutočná petícia, aby som sa nepodujal robiť už rozbehnutú vec.
Nerešpektuje demokratické voľby, toto ma byt prezident Slovenskej republiky...... ma rešpektovať voľu občanov svoj sukromný názor si ma nechat pre seba... pripomína mi miss Benovu.... som zhnusená z toho že som ho volila....
Chcelo by to legitimnu peticiu....
Re:
Všetkým čo tu píšete dám jednu dobrú radu: Nemárnite čas svojho života písanim príspevkov na odvolanie prezidenta. Je dobre poukázať na jeho chyby ale to je tak všetko čo s tým dosiahnete. Zatial žiadná petícia nemala úspech na Slovensku.Radšej sa chodte prejsť do prírody alebo na pivko a žite si svoj život bez takýchto emocii.Nemá cenu zaťažovať svoje nervy,keď dobre viete že je to len výkrik do tmy.
| This discussion has been closed. |
Kiska,hanba zradca občanov Slovenska!