Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku
Verila som Panu prezidentovi Kiskovi ale velmi ma sklamal ked odmietol vyse 200.000 obcanov SR a nerešpektoval ich volbu. Všetkých nás tým urazil .
Prezident nemá vykonávať charitatívnu činnosť,ale namiesto rozdávania prezidentského platu má spoluptracovať s politikmi tak,aby na Slovensku nik nepotreboval charitu.ale každý pracujúci dokázal vyžiť slušne a dôstojne so svojho platu.Okrem toho,nie som za návštevy pána Porošenka a výrok,že Porošenko znamená stabilitu Ukrajiny nedokážem spracovať.Okrem toho -nemyslím,že prezident má ignorovať predsedu strany,ktorá mu nie je sympatická.Prezident mal zavolať na rozhovor aj pána Kotlebu.
Môžem povedat, že v politike znalý a okovaný moc nie som, ale ked že som videl že v Bratislave aj Bystrici ľudia protestovali proti fašizmu, očakával som že to pána prezidenta Kisku donúti odstúpit z vlády. Bohužial sa tak zatial nestalo
2. A.Kiska opľul voličov ĽS NS a ústavu SR , keď neprijal M. Kotlebu tak ako ostatných lídrov víťazných strán .
3. A.Kiska je arogantný človek,ktorý si neváži všetkých občanov SR rovnako, miesto toho aby bol nestranný a ľudí spájal štve ľudí proti sebe čo vyhovuje politikom.Preto som za odvolanie Andreja Kisku z postu prezidenta SR.
Je hambou slovenskej republiky
Re: Re: Re:
Toto vsetko Fico o sebe hovori, ale nie je to tak. Zamestnanost sa rata podla odvodov. Kedze po novom (Ficovym pricinenim) platia odvody aj dohodari. V skutocnosti nezamestnanost stupla.
Dane a odvody sa stale zvysuju, tak, ze kopa zivnostnikov to uz neutiahla a skachovali...
Re:
#3: - ty si spina a nepodpisuj sa Anonymous, to su ludia, ktori nemaju iq tykve, ale maju prehlad o tom ake veci realne su a nie podla toho co videli v telke
Re:
#2990: - kde si na to prisiel prosim ta? tym ze nevolis, prepadava tvoj hlas vacsine, takze ani nevies, ze si volil...
Kiska volby respektuje. V ustave nie je napisane, ze by musel k sebe kohokolvek volat. Uz ci ho prijme alebo nie, je vyjadrenim jeho postoja ku Kotlebovi. Kotleba a ani nikto dalsi nema v ustave garantovane, ze ked ho zvolia ho prezident prijmne. Je pravda, ze to iste mohol urobit aj Ficovi, ale to je trochu ine v tom, ze Ficova strana mala 30%, co bolo najviac a s nim rokovat musi ci chce ci nechce, pretoze Fico teraz bude zostavovat vladu - bude sa o to snazit
Re:
#2994: - to ze je Kotleba fasista, neznamena, ze vsetci co ho volili su fasisti. To ani Kiska nikdy nepovedal, neviem preco mu to pripisuju.
Re:
1. a cim konkretne narusil Kiska tvoje volebne pravo? Odvolil si si slobodne koho si chcel. To ze Kotlebu neprijal nie je porusenie tvojho prava, ale vyjadrenie jeho postoja ku Kotlebovi. Ustava mu neuklada povinnost stretnut sa so vsetkymi
2. Kiska vyjadril svoj postoj ku Kotlebovi. Ak by ho prijal, oplul by vsetky obete, ktore zomreli v koncentracnych taboroch. Uvedom si, ake to musi byt pre ich potomkov. Lebo niekto sa rozhodol, ze na zaklade crt tvare pojdu do plynu. Predstav si, ze by si bol na ich mieste. A dovodom by nebolo to, ze vyciciavas stat, ale to ze mas hnede vlasy, hnede oci a krivy nos.
3. nikto si nevazi vsetkych ludi rovnako, Kotlebovym volicom sa planuje vyjadrit preco konal tak ako konal, lebo si ich vazi a vie ze mnohi ho volili zo zufalstva
Re:
#2988: - preco by ho to malo donutit odstupit? Ved ti ludia vyjadrili ten isty nazor ako ma Kiska. Fakt asi nie si znaly, ale nevadi. Staci trochu citat a kriticky mysliet. Napriklad - sledovat vyroky aj Kotlebu a porovnat s tym, co naozaj robi. Napriklad ako v BB kraji zakazal divadlo a namiesto toho pikazal povinne sutaze Miss - proste prasa
Re:
#2987: - Dobre si volil. Plni si aj plnil svoje povinnosti. Nie je jeho povinnostou prijat ani jedneho z lidrov stran, ktore vyhrali volby a uz vobec nieco take nie je napisane v ustave, ako to mnohi tvrdia. Mozno by si ju mohli najprv precitat.
Re:
#2986: - Preco ju nikto nezakazal? A ako by si si to predstavoval? Ked ako dlho tu mame KSS a tiez ju nikto nezakazal. No preto, ze to vobec nie je jednoduche. Bolo by to treba. Ale ked tu bude vladnut Kotleba, tak uz nam nepomoze nic.
| This discussion has been closed. |