Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku
ja nechapem ked pri podlednom scitani ludu za sociku bolo u nas 350tis madarov rozmnozili sa za demokracie o ciganov a tato sovinisticka madarska verchuska aj s mad.gorilou je viac ako slovaci a LSNS?Zvysit kvôrum volitelnosti na 20%-volby prezidenta na 75% a volby do hujeroparlamentu na 45 % a vsetko sa vyjasni !!tak isto potrebujeme zakon o referende a tiewz aby boli peticie uznane -nas vzor nie corporacia USA ale my a nase potreby -
Kotlebu prezident neprijal. Nielenže tým dokázal, že na Slovensku síce máme demokraciu, len nám chýbajú demokrati, ale urazil tým 209 779 občanov Slovenskej republiky a čo je horšie, začal Kotlebovi predvolebnú kampaň. Pretože z toho, čo je k dispozícii, sa normálna a najmä stabilná vláda fungujúca na základe vzájomnej hodnotovej dôvery postaviť nedá. Teda, aby som bol presný – ak by sme mali v tejto krajine štátnikov, a Sulík by sa dokázal dohodnúť s Ficom v záujme Slovenska a nielen v záujme svojej strany, mohla by vzniknúť skvelá veľká koalícia tak, ako nám to dlhé roky ukazujú Nemci alebo Rakúšania. Ukázali by sme svetu, že sme ozaj vyspelá krajina. Boris Kollár o úžerníckom šmejdovi: "Pán Kiska, pre mňa ste jedným veľkým sklamaním a dúfam, že v úrade nezostanete dlhšie ako päť rokov, lebo čo vy predvádzate, za to sa budeme hanbiť ešte roky. Vy ako najvyšší ústavný činiteľ nerešpektujete referendum ako vôľu občana a to je to najposvätnejšie právo v demokracii. Rozum sa mi zastavuje nad tým, kde beriete tu aroganciu, spupnosť a egocentrickú namyslenosť." Toto povedal B.Kollár vtedy, keď úžerník-vlastizradca odmietol uznať výsledky referenda. Situácia teraz je veľmi podobná, lebo tupý americký hemoroid teraz neuznáva výsledky volieb. Z toho mi vychádza, že arogantný užernícky truľo nemá ani potuchy, čo je to demokracia
Hambím sa ako občan SR a matka dvoch synov dnes už inžinierov ,za to že takíto človek vystupuje v mojom mene s jeho počínaním nesúhlasí nielen celá naša rodina ,priatelia ,známi ...proste hamba !!! Slováci zobudme sa !!!CHceme odvolanie za každú cenu ,ktorá nám zostáva !!Je to zapredanec nehodný byť občan nášho štátu !
vam musi platit fico, alebo cisto kvapkat na karbit.....
v akjkolvek oblasti politickeho a spolocenskeho zivota?
JASNE ZE MINUS
LEBO ODIGNOROVAL LSNS, CO SLUSNE POVEDANE POKAZIL, ALE ZAROVEN IM TYM AJ NAHRAL NOVE UPRIMNE PREFERENCIE VOLICOV VRATANE MOJEJ, CO ZASE VYCHYTAL, ALE PREZIDENTOVI AJTAK DAVAM MINUS ZA JEHO HRUBO NESTANDARDNE POLITICKE SPRAVANIE, IGNORACIU HLASU LUDU HLASU BOZIEHO A ZA PLYTVANIE SPOLOCNYMI PENIAZMI PRI PREVADZKE PREZ. LETKY. VOLTE KOHO CHCETE, ALE PO TYCHTO VOLBACH JA MAM TEN POCIT, ZE Z CELEJ SCENY UZ ASI LEN KOTLEBA DOKAZE ZJEDNOTIT POSLEDNE ZVYSKY NASEHO AKOZE REPUBLIKOVEHO USPORIADANIA (POCNUC ROMSKOU OTAZKOU A KONCIAC FINANCNYMI TUNELARMI), V KTOROM VOBEC NEROZHODUJE ZDRAVY HLAS VACSINY.PRETOZE V TOMTO CHOROM VOLEBNOM SYSTEME STRANA, KTORA MA SKORO 3/4 MILIONA HLASOV, SA NAKONIEC NEBUDE PODIELAT NA VLADNUTI, ZATO ALE PRAVICIARI SA V DOTERAZ NAJHORSOM ROKU IMIGRANTSKEJ KRIZY A DALSEJ BLIZIACEJ SA VLNY EKONOMICKEJ RECESIE RADSEJ ROZHODNU PRE APRIORI NESTABILNY ZLEPENEC 6 MULTIMEDIALNYCH STRAN, Z KTORYCH SA SNAD OKREM STRAN BUGARA A LIPSICA JAKZIV NIKTO (OKREM KOPY POPULI ANTIFICOVSKYCH RECI) REALNE NEZUCASTNOVAL NA RIADENI TOHTO STATU !!! DO NAJTAZSICH NASICH ROKOV TAM SLOVACI ZVOLILI UPLNYCH AMATEROV A DOBRODRUHOV ! TO JE TO CO NEDOKAZEM NA VOLICOCH NEFLEXIBILNYCH PRAVICOVYCH ZLEPENCOV POCHOPIT LUDIA ! TAKI VOLICI VOBEC NEROZMYSLAJU SMEROM K SLOVENSKÉMU NÁRODU, NIE KONCEPTUALNE, NIE V AKYCHKOLVEK DLHODOBEJSICH PERSPEKTIVACH, UZ VOBEC NIE S OHLADOM NA KONTINUITU OPATRENI ZA UCELOM NEJAKEHO PROGRESU NA SLOVENSKU. NACO ODVOLILI TERAZ PAR ROKOV PRED PRICHODOM NAJSILNEJSICH DOCHODCOVSKYCH POVOJNOVYCH ROCNIKOV ZASE PRAVICU ??? VED JE MAXIMALNE LOGICKE, ZE ONEDLHO ICH NEPOCHYBNE OPAT PREHLASUJE ROZDIELOM 2 TRIED STREDOLAVA VLADA !
| This discussion has been closed. |