Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku
Re: Re: Re:
Ja môžem úplne rovnako povedať o vás, že neviete rozlišovať, čo vám média ponúkajú. Spoločnosť sa dostala do marazmu a hľadá spasiteľov tam kde nie sú! Vy možno nehajlujete, ale zatvárate oči pred skupinou ktorú nasledujete a ktorá tak evidentne robí. Kauzy s Kolebovými stopnutými grantami na kultúru, hajlovačky a nenávisť, toto nie je politika, ktorá je hodná fanatickej podpory.
Prezident Kiska je muž dvoch tvári. Tie jeho vyjadrenia, že: - Slováci nie sú dosť tolerantný národ, lebo nemajú skúsenosť koloniálnu...Úprimne, chvála Bohu, že nemajú a že nevykorisťovali. - vyjadrenia, že Turecko je demokratická krajina, pritom hlavní predstavitelia Turecka dávajú povely na vraždenie ľudí, dávajú ľudí do basy za to, že si povedia nahlas, čo si myslia a hlavne čo vidia na vlastné oči, čo sa tam deje...No Turecko je asi tak demokratické ako Vy plánujete byť demokratický... - a včera to priklincoval, teda aspoň jeden pisálek tak napísal v istom denníku, že prezident povedal:, „s vrahmi sa nerokuje“ - akože s jednou budúcou parlamentnou stranou. Ale to už je patogénne, p. Kiska, ak p. Kotleba ešte nikoho nezabil, tak nie je vrah a všetci vieme, že nikoho nezabil. Odkazujem p. Kiskovi, že na to sú tabletky - schizofrénia sa to volá a je to liečiteľné, byť mužom dvoch tvári...Alebo Vám namiesto tabletiek pomáhajú pochvalné reči Vašich Amerických zamestnávateľov?
Volieb prezidenta som sa nezúčastnil, pretože nebolo koho voliť - teda minimálne v v druhom kole. Ak sa aj teda časť obyvateľstva rozhodla predsa ho len zvoliť, je úplne legitímne snažiť sa touto petícou ho odvolať z funkcie, pretože po voľbách do NR SR 2016 evidentne porušil svoj prezidentský sľub a zachoval sa veľmi zle a nediplomaticky.
Re: Re: Re: Re:
"Myslím, že nezáleží na tom, či je mačka biela alebo čierna, keď chytá myši, tak je to dobrá mačka,“ s'-čchuanské príslovie
Re:
Ktorými orgánmi? Tími čo chránia zlodejov a podvodníkov? Tími, čo súdili a odsúdili napr. Slotu? :-)))))
Re: Upozornenie
#2108: Janko Hraško - Upozornenie
I deklarativny charakter ma svoj ucel. Jednoducha forma vyslovenia nazoru. Skutocna peticia potrebuje organizovanie, a mozno sa niekto podujme. Utopista nejaky .)
| This discussion has been closed. |