Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku
Hanba
Vam uz fakt hrabe?? Jeden den je najlepsi na druhy den ho chcete odvolat??? Vam sa nikdy nic nepaci a nikdy nebudete s nicim spokojní. Preto je na Slovensku tolko zavistlivcov a neprajnikov...zozerte sa medzi sebov..
Vam nikdy nebude nikto dobry, akoze poviete mi koho takeho by ste chceli za prezidenta??? Ja nevravim ze je najlepsi kazdy sme niejaky no mozme byt radi ze nemame takeho prezidenta ako maju Cesi... Nikto nikdy nebude s nikym spokojny lebo kazdy bude hladat chyby na kazdom inom...
Hanbím sa že máme takového prezidenta ja som ho nevolil a tý čo mu dali hlas sa môžu teraz habiť za to čo si zvolili
Re: Hanba
Pocuvaj ty si asi vcerajsi. Chvalit ho moze iba idiot a nie normalny clovek, takze co to tu hras? Deges !!!
Dobre vám jebe... Ja sa haMbím za vás, poloprimitívnych náckov, ktorí nemajú mentálnu kapacitu ani len na to, aby sa naučili vlastný jazyk, a chcú sa hrať na ochrancov vlasti. Je neskutočné, že popri vás aj taký Rostás vyzerá len ako neškodný blázon...
Re: Vitiv
- #13: - Vitiv
My tiez zijeme v zahranici,a takisto sme nechapali ako si ho Slovaci mohli zvolit!Boli sme velmi sklamani!Tunajsie media,ho vyobrazili ako uzernika.A stali sme sa vdaka tejto volbe svetovou raritou.Neskor som nahodou objavila na nete predvolebny suboj Fica s Kiskom a to som uz nechapala vobec.Jednoznacne bol v nim Fico doveryhodnejsi.Hanbim sa za takeho prezidenta,preto podpisujem peticiu
| This discussion has been closed. |
DARMOZRAC je doslova