Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku
Najväčšiemu užerníkovi a zlodejovi SR !!!
Hlavne ze sa vyvaza z Popradu do Kosic na lietadle a naspat, vsak co moze si dovolit za štátne peniaze.. Čo skorej by tam bol na aute..
Ignorovať 210000 občanov- oprávnených voličov -a ešte z nich urobiť fašistov, to môže len sprostý lokaj a jeho poradný UV.ktorý slúži ešte väčším fašistom. Kto mu dal takúto právomoc selektovať ľudí? p.Kotlebu mal pozvať,vypočuť si ho,povedať si svoj názor,p.Kotleba by si povedal tiež svoje,a bolo by to v poriadku.Toto, čo urobil prezident SR si nezaslúži nič inšie len ho odvolať,lebo nezvláda základný zákon ústavy SR .Prezident má byť netranný a pre všetkých občanov bez rozdielu rasy, náb. presvedčenia atď. Mal by odstúpiť sám .To by bolo chlapské a na mieste.
Chcel sa opičiť po stranach ako ho odmietali teraz sa mu to aspon vypomstilo
Mne osobne keď som ho prosila o pomoc, nepomohol, ale z daní občanov, čiže aj z mojich daní si užíva na lyžovačkách, atď. Rozhajdáka všetky peniaze na osobnú zábavu. Taktiež nie je prezidentom všetkých občanov, ako sľuboval pred voľbami, pretože nepozval na pohovor Kotlebu. Aj on je občan Slovenskej republiky, aj keď aj ja som proti nacismu a fašismu. Ale Kotlebu mal prijať, poprípade mu vysvetliť, kde robí chybu. Nacismus a fašismus je hrozba pre náš ľud a pre celý svet. Preto prezident Kiska mal Kotlebu prijať, vypočuť si ho a vysvetliť mu, ak Kotleba chce zmeniť toto zlo ktoré doterajšie slovenské politické strany napáchali, mal mu vysvetliť, kde robí chybu, lebo s fašismom ľuďom len ublíži. A nie ho odstrčiť. Dnes aj prašivému psovi sa pomáha, čiže by sa malo aj človeku, ktorý urobí nejakú chybu. To je ľudskosť!
uz mame 23000
Do vecera aspon 50 000. Škoda ze vela ludi ani nevie o peticii alebo sa boja..
Napriek tomu,ze mam narodnost madarsku som volila p.Kotlebu /aj nasa cela rodina/ pretoza JEDINA ! mozna alternativa ostava On,a jeho strana pre nase Slovensko! Som poburena ignoranciou nasho kvazy-prezidenta !
Re: Ivan
Čo chcete od umyvača áut? Ja blb, volil som ho. Môj hlas určite nedostane. Chudobný duchom.
Re: Není nad vzdělání,že pane Kiska.
#26: Fero - Není nad vzdělání,že pane Kiska.
vsimol si si, ze si iba sprosto urazil, nicomu si nepomohol, skratka si sa prejavil ako absolutne zbytocny clovek so sklonom k posudzovaniu ludi podla seba
| This discussion has been closed. |
Pri týchto petíciách bude zároveň možné internet na ich organizovanie využiť až od roku 2017.