Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku
Re:
presne takí istý typ voliča , ako sú voliči za ĽSNS - viac ako 200000 volilo aj prezidenta KISKU zo ZÚFALSTVA ,
lebo tento typ voliča už neverí nikomu a ničomu a bola to voľba s protestu a aby si prezident Kiska nemyslel, že sa dostal na prezidentské miesto za to , že je taký skvelý, nekonkurenčný a krásne SLIZKÝ, ale preto že JEHO tiež ľudia volili len s určitej formy zúfaleho protestu...
presne takí istý typ voliča , ako sú voliči za ĽSNS - viac ako 200000 volilo aj prezidenta KISKU zo ZÚFALSTVA ,
lebo tento typ voliča už neverí nikomu a ničomu a bola to voľba s protestu a aby si prezident Kiska nemyslel, že sa dostal na prezidentské miesto za to , že je taký skvelý, nekonkurenčný a krásne SLIZKÝ, ale preto že JEHO tiež ľudia volili len s určitej formy zúfaleho protestu...
Mr. Kiska je politický analfabet absolútne nevhodný na funkciu prezidenta SR. Jeho vyhlásenia a činy sú v rozpore s jeho predvolebnými sľubmi. Mám dojem že je "trójskym koňom" istej nemenovanej zámorskej veľmoci a koná v jej záujme a nie v záujme všetkých občanov SR, preto som podpísal túto petíciu. A záverom by som rád upozornil tohto pána scientológa, že slovenčina je reč mäkká a ľúbozvučná, preto by sa ju mal naučiť poriadne ovládať - aby vedel, že na Slovensku žijú ľudia a nie ludia a že v obchodoch kupujeme soľ a cibuľu a nie sol a cibulu - stačí si len spomenúť na učivo zo základnej školy.
| This discussion has been closed. |