Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku
cutora lipsic dzurinda a riade sa tam grilovala politika slovenska !!
viete ked si nakradnem, ked budem tie miliony mat, bude velmi lahke aby som bol filantrop, jediny filantrop bola Matka Teraza, nik iný to nebol, prinzezna Diana rozdavala v ramci svojich prebytkov.
A taketo aj Nobelové ceny tu máme. Sú udelované medzinárodným vrahom a podobne, Samotné USA sú teroristický štát ktorí terorizuje a ekonomicky vysáva iné štáty, slováci neodovzdávajte zbrane, budete ich totiž potrebovať, až tu začnú utekať ukraiinci budeme ich potrebovat,samotný ukrainci vedený Porosenkom - tou americkou svinou, strielajú bežných ludí na Donbase, a to rovno do hlavy. Sú zaznamenané a zdokumentovatované prípady ked odišli mladí, bud na Ukraiiny alebo do ruska, prišli rodicia ktorí im strázili tento dom, boli strelený ukrainskou armádou zozadu do hlavy a dom rozkradenutý. Toto je tá naša europska kultura ktorú ukraincom ponúkame. Nie je to nič iné ako smrť, a zmena kultury.
Volám sa Miroslav Vaňko, a bozajte ma vriť, všetci demokraticky agenti. Nemôžete mi vziať nič len môj život a život mojích detí, a tie môžete tiež bozať vriť. Ja som zmierený s tým že ich povraždíte. Nič iné neviete.ZBOHOM
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re:
nojo hnupe, su to ludia ktorí sa podpísali pod svoj názor, kde si sa podpísal ty ?, asi do svojho rekta, nuž tak sa tam vráť...
Nikdy nenazvem toho potkana prezidentom SR nakoľko nesiaha ani podpriemernému prezidentovi Gašparovičovi ani po špinu na nohách,a ten už bol riadny expert na prúsery.. Kiska je vlastizradca a mal by dostať aj primeraný trest!
Zapredanec amerikansky!
| This discussion has been closed. |
www.peticie.com/kiskareforodine