Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku
neho nič nenaučil.Svojim postojom popiera princípy demokracie,kde by každý mal mať nárok na vlastný
Názor.Nerešpektuje takmer 200 000 občanov Slovenska,koho záujmy potom háji?EU a NATO sú pre
Slovensko stratou samostatného rozhodovania o vlastnej budúcnosti.Stali sme sa novodobými otrokmi
,ktorí majú povinnosť pracovať na iných a pri vyjadrení nespokojnosti alebo nesúhlasu sú sme označení
za radikálov a estrémistov.Je na čase dvihnúť hlavy a začať obhajovať svoje práva a práva budúcich
Generácií.Alebo je Vám jedno,čo tu zanecháme svojim deťom?
Nevolila som ho a nikdy nebudem súhlasiť s tým,že tento zapredanec,hanba a ničiteľ slovenského národa má byť našim prezidentom!Tento ..čo si podáva ruky s vrahmi Slovanov a Kurdov,tento zradca bez morálky by mal stáť pred súdom a byť odsúdený za VLASTIZRADU!
kiska nieje ideal, ale
berte si priklad od kisku. a skuste skumat preco sa takto rozhodol. neignoruje volicov, iba im dava jasny signal ze snimi suhlasi v odstraneni korupcie a zaroven brani slovensko pred extremistami. za tou stranou co sa nestretol nieje nic ciste :/
Nevolil som toho uzernika(bohuzial zvolenim nadobudol celozivotnu beztresnost),nevolil som ani Kotlebu,ale bolo jeho psov rezidentskou povinnostou pozvat kazdu legitimne zvolenu stranu!!!
pána Kotlebu.
Vážení spoluobčania,
uvažovala som o podpísaní tejto petície, no nakoniec som si to rozmyslela. Ľsns jednoducho nestojí zato.
S pozdravom,
Hana
A ty, mor ho! - hoj mor ho! detvo môjho rodu,
kto kradmou rukou siahne na tvoju slobodu,
a čo i tam dušu dáš v tom boji divokom:
Mor ty len, a voľ nebyť, ako byť otrokom.......
| This discussion has been closed. |