Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku
Tento amerícký zapredanec Kiška nie je môj prezident. Nie len, že podviedol a ožobráčil tisíce ludí svojimi splátkami, nerešpektuje názor 210tisíc voličov, ale sám si ani nevie napísať prejav. Vždy mu ho píšu tí čo ho riadia a USA, HANBA takému človeku. V ďalších volbách už bude minulosťou... Tak isto si neuvedomuje, že tým jeho pozíciu v ďalších parlamentných volbách posilní, kto nevolil Kotlebu, bude ho voliť už llen kôli tomuto.
človek ktorý nepočúva vôlu národa a je ochotný ho terorizovať migrantamy len aby liezol do zadku cudzincom ktorým ide o destabilizáciu europy nesmie byť predstaviťel štátu
Prezident má byť zástupcom všetkých ľudí a on od ignoroval zástupcu vyše 201 000 voličov. Aj keď som volil iného kandidáta tak takýto počin prezidenta je neprijateľný.
Prezident nemoze ignorovat volbu 200 000 obcanov na zaklade nejakej bbc a medii vobec.politika ma byt vecou jednania a debat.nie arogancie a drzosti.nie len ja ja a ja.nech uz musite jednat skym kolvek vzdy jednate v mene statu a stat to je aj tych 200 000 ludi a je to aj vec slusnosti.ale to vedia len velki politici.prezident je tam pre ludi.tak ako poslanci.je potrebne si toto uz uvedomit.pocuvat a hladat riesenia.to je jedina cesta mat spokojneho volica.
Kiska ho nepozval z jedineho dovodu lebo si cvrkol.
Pán prezident Slovenskej republiky!
Neviem či si takéto oslovenie vôbec zaslúžite, ale nebudem
ako vy.
Urážate mňa aj moju rodinu, mojich priateľov a všetkých,
ktorí sme volili p. Mariana Kotlebu a jeho stranu Ľudová strana Naše
Slovensko.
Nie som žiadny extrémista, fašista, nácek a čojaviemčo ešte
vynálepkujete na ľudí, ktorí nesúhlasia s deštruktívnou politikou voči našej vlasti, Slovensku, vedenou vami a cudzim mocnostiam zapredanými
vládami.
210 000 ľudí dalo hlas strane, ktorá deklaruje
dosiahnutie zvrchovanosti Slovenska a vy im pľujete do tváre. Čí ste
prezident? Čie záujmy obhajujete?
Lebo mojim prezidentom už nie ste!
Nemáte ani štipku elementárnej politickej slušnosti a možno
ani slušnosti ľudskej, keď ostentatívne odmietnete pozvať na stretnutie
zástupcu stany, ktorá sa regulárnym spôsobom dostala do parlamentu. Táto strana
je zaregistrovaná podľa zákonov našej republiky a keďže sa mohla zúčastniť
volieb a môže verejne pôsobiť je to normálna politická strana, ako všetky
iné, so svojim programom a cieľmi.
Kto ste vy?
ja som volič ĽSNS
Re: Re: Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku.
#1222: IGI - Re: Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku.
Tak ja vam odpovedam a niekto ma pri pisani vyhodil ....ete raz vam to mam znova napisať....pišem a oznamujem to ako hocikto iný na debatu na facebooku neviem prečo sa takto nejaký hekeri do toho montujú...
| This discussion has been closed. |
Hanba!!!!!!
To, co urobil s panom Kotlebom to bolo nieco velmi skarede... podpisem tuto peticiu.... a este ako som hovoril, ze bude lepsi ako pan Fico... HANBA!!!