Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku
Hoci nie som volič ĽS NS, je hrubým porušením demokracie ju ignorovať v diskusii, na ktorú má nárok každá zvolená strana v demokratických voľbách! Alebo prezident nevie, čo je to demokracia?!
vidno ze predvolebne sluby prezidenta o tom ako bude zastupovat vsetkych obcanov slovenska, ako je a bude apoliticky a bude SPAJAT boli len populisticke kecy. pan kiska podla mojho nazoru polarizuje tuto spolocnost viac nez akykolvek iny prezident doteraz
Podpísane ...Ja a moja rodina,a známi,už mám dosť tohto Mafiana,nech ťahá do USA masírovať Baraka,tu je nepotrebný ...
Ignoruješ ? Nepotrebujem ti vliesť do zadnice
Nemôžte ingnorovať len preto že Vám to niekto povie je to však vaša vec. Ukázalo sa že ako povedia tak sa postavíte takže prezident bez svôjho názoru. Môj názor na Vás úplne Vás ignorujem sme si fifty fifty
Re:
Igi si úplne mimo....čo bolo to bolo....každý v živote spravil chybu....či ty nie? Je to normálna strana proslovenská a má dobrý volebný program....napíš mi v čom s ním nesúhlasíš......či si aj ty z penty?
Prezident sľúbil,že bude prezidentom všetkých občanov a obhajovať záujmy SR. Obhajuje iba záujmy západu a rešpektuje iba tých občanov, ktorí zmýšľajú ako on. Ostatných ignoruje.Pre neho nie je záväzne ani referendum ani voľby.Jediné čo ho zaujíma je jeho západniarsky imidž. Nie som stúpencom Kotlebu ,ale demokracia neplatí len vtedy keď sa mi to hodí a keď potrebujem hlas na zvolenie.
| This discussion has been closed. |