Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku
Re:
Hej viem, šetrí Banskej Bystrici peniaze dáva ju dokopi po každej stránke ale hlavne chce pre cele Slovensko aby s znovu postavili hranice, aby sme nemuseli znášať to čo v Nemecku robia utečenci. Či chcete aby také zverstvá robili aj tu?
Lebo Kiska pre to nič nerobí, vlastne pre nikoho.
No ale prve podpisy a komentare k tejto peticii su z 22.2.2015. To je co? aku ma platnost ta peticia potom?
Dal najavo že nie je prezidentom všetkých Slovákov.
Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku.
Dúfam že nestane čas, že budeme mať už správneho prezidenta a nie zapredaného pre západ ktorý doposiaľ len falošne sa zachoval a sľuboval svojim sľubom prísahou robil a správal sa doterajší A.Kiska Ktorý len bol za príliv migrantov z Afriky a slepo podporuje BRUSEL .NATO podporuje držaním cudzích armád NATO na území SK a takto vyvoláva k vytvoreniu vojen ,aby vznikla vojna proti Rusku .Je to veľká hanba prezident si má vážiť našu slovenskú históriu dejín ako Slováci čo prežili a sami si budovali po 2.setovej vojne.
Re: Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku.
#1214: RUDOLF - Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku.
Povedz mi akú "armádu NATO" máme na území SR :) ??? Vlastne máme... tú našu.
Volil som ho a teraz podpisujem petíciu za jeho odvolanie. Prečo? Tým, že presvedčil nielen mňa, ale aj mnohých ďalších občanov tohto štátu, že je schopný absolútne ignorovať rozhodnutie viac ako 200 000 voličov...Ukázal tým, že nie naše, ale jeho záujmy sú prvoradé. Čo pasuje jemu je OK, a čo nie, tak sorry ľudkovia, máte smolu.
Nie som Kotlebovec, ale prezident zabudol na zakladnu slusnost. Mal by byt vzorom a nie lokajom vieme koho, ako je to teraz. Hnus!
| This discussion has been closed. |
vadí nejaká strana tak nech ju nechá prešetriť(výroky,činy)políciou a ak prídu na niečo protizákonné,tak treba takúto stranu rozpustiť.