Odmietame kvóty pre migrantov
Náš štát nemá na podporu vlastných mladých ľudí. Všetci odchádzajú do zahraničia budovať svoju kariéru a hlavne obstojnú budúcnosť čo nám u nás naši politici neumožňujú. Chceš byt ? Tak si zober úver na 30rokov možno ho budeš môcť splácať z minimálnej mzdy. Chceš prácu kde by ťa ohodnotili tak aby si bol schopný žiť bez dlhu a kúpiť si aspoň z času na čas niečo pekné ? Nedostaneš lebo všade sa šetrí a nič nie sú peniaze. Naši dôchodcovia starí rodičia čo tvrdo pracovali celý život a odvádzali dane musia počítať každý cent aby vyšli každý mesiac alebo aby ich doktor ošetril a modlia sa aby lieky nestáli viac ako obyčajne nakoľko na ne nebudú mať peniaze..... matky ktoré zostali samé a dostávajú almužnu 150€??? . treba riešiť problematiku našich ľudí a nie sem púšťať cudzincov podporovať ich financovať a zvlášť moslimslých utečencov ktorí všade robia iba problémy sú nebezpeční ohrozujú všetkých dookola sú neprispôsobiví a podobne. Veď nech si urobia poriadok vo vlastnej krajine a nemusia utekať a žiadať o azyl.! Kto kedy pomôže či pomohol nám. My len ,,uťahujeme opasky,, a musíme podporovať ostatné krajiny.... prečo ??
Livi #577 plne s tebou súhlasím!
Halóóóóó Slovensko zobud sa!!!!!
Nerieš cudzincov , čo niesú nám ani spolublížny!
Lebo spolublížny je ten ,čo chce zachrániť život a aj dušu toho druhého!
Re:
#1: - Bojime sa, pretoze sme uz mali eru, ked sa kazdy jeden podpis vratil ako bumerang a nie jeden... ale rovno celej rodine podpisaneho. Ja som to nastastie nezazila, ale viem ako rychlo sa moze stat clovek nepohodlnym. Zijem/pracujem v zahranici, zaujima ma, co sa na Slovensku deje, mam tam rodinu, navstevujem ich ale nechcela by som raz na hraniciach mat "problemy s dokladmi".
a Európskeho parlamentu s cieľom zaviesť povinné kvóty pre utečencov z krajín tretieho sveta.
Re: #591: -
Ak máte polhodinku, doporučujem video na stránke ČT1 v relácii "Máte slovo," tvrdé názorové strety sa nedajú obísť, ale v tomto prípade sú nutné:http://www.ceskatelevize.cz/porady/10175540660-mate-slovo-s-m-jilkovou/
Bolo by potrebné vyvodiť z tejto situácie závery k celkovému konceptu Európskej únie a tiež pôsobeniu nami volených poslancov v EÚ parlamente.
Radsej by som Slovensko videl v Konfederacii Stredoeuropskych Statov, ako v EU.
Re: nazor
#1: - Muj nazor je, ze tato petice je dobra vec, ze se lide zajimaji, ale obavam se ze to zadneho imigranta z afriky nezastavi jestli dostanou azil v krajine, nebo ne a nebo nejake kvoty. Pujdou tam kde budou chtit a kde se jim bude libit. Kdyz se dostali pres more a riskovali pri tom zivot, tak maji v cele Evrope dvere otevrene. Nejsou zadne hranice, nebo jsou minimalni kontroly, ktere obejdou. Ti slusni se budou snazit nejakou nelegalni praci uzivit a ti ostatni se budou organizovat, kradnout, znasilnovat, zabijet. Mezi nima bojovnici IS a ruzne gangy otrele valkou v zemi. Kdyz je nekdy nekdo chyti a posle za nejake hranice tak prijdou zase zpatky. Nebo je budou nase charitativni vlady chytat a posilat zpatky do Afriky, nebo budovat pro ne vezenske tabory? To asi ne. Tak se pripravte lide na pekny mazec, protoze se nebavime o tisicich, ale o milionech lidi pokud se to nezastavi uz u hranic Afriky.
| This discussion has been closed. |