Odmietame kvóty pre migrantov
...nalozit na lode a vratit spat, alebo odviest do USA....
Re: Re: Re: Re:
nemas sajnu sama ci sam. Slovaci su jeden z najscistokrvnejsich narodov sveta/ INAK PRESNE SOM CAKAL TUTO ODPOVED. Lebo to su presne taraniny jedineho vyvoleneho naroda. Pritom prave tento narod je naspinavsi . najuzsia pribuzenska plemenitba na svete. ani u zvierat nie je nic podobne. Bratranec, sesternica, brat sestra, vsetko jedno. Najvacsi vyskyt genetickych malformacii na svete v 1 000 000 percent/ geneticke degeneracie nikde inde sa nevyskytujuce. ojedinele syndromy a mutacie a chorob. Staci povedat pred dobrym lekarom a povie Vam.: Vyvoleny>)))))))))))))))))))) napriklad Crohnova choroba a pan Feld////
Ale mozeme pokracavat dalek genetickpu analyzou Slovakou Slovenou. Ale aj Bratislavskych Chazarov, uuups Kavarnikou,
Vieden, 6.6.
Pretože imigranti k nám môžu prísť práve z Ukrajiny, preto si myslím, že práve pre týchto migrantov by sme mali mať pripravené kvôty a priestor a nie pre iných. Povinné zavádzanie kvot je teda nezmysel pokiaľ máme hranicu s Ukrajinou, kde prebiehajú aktuálne boje a už rok sa trasieme, čo to urobí s našou krajinou.
Ide Slovák okolo moslimského kníhkupectva v Bratislave a tak si hovorí... „Čo tam asi majú?“ Tak vojde dnu a pýta sa: „Dobrý deň! Máte tu imigračné zákony Slovenskej republiky pre Moslimov?“ Predavač odpovedá: „Choďte do p***! Vypadnite! Nechcem vás tu už vidieť!“ Slovák na to: „Áno, presne tú knihu myslím.“
Re: Re: Re:
nie, ja som obycajny chalan od vedla. a ty si kto, stranik?
Re: Súhlas
Absolutne súhlasím, moslimovia si myslia že naš sposob života je nesprávny, lebo muži a ženy sú su rovný, a vôbec si neuvedomujú že práve zaostalý islam spôsobuje že žiju ako vo stredoveku, a všade kde prídu chcú tento spôsob života zaviesť, to je to najvacsie nebezpečenstvo pre Európu.... ale prečo si to neuvedomujú politici či už v EP alebo v daných Európskych krajinách, prečo túto ideológiu podporujú aj keď porušuje zákony a snažia sa presídliť celú Afriku do Európy... musí to mať dôvod a určite to nebude humanita, ktorou sa tak často oháňajú....
| This discussion has been closed. |