Odmietame kvóty pre migrantov
Prosim Vas nezabudnite podpisat aj tieto peticie
ZA ZAKAZ ISLAMU
PREZIDENT NEMECKA!!!
PETICIA PROTI STAVBE MESITY
nech sa politici zrieknu aspon jednej tretiny platu, potom sa uvidi, ako sa ich nazor rapidne zmeni!
treba pomöc, ale nie na ukor naroda, ktory uz starociami trpi!
zijem v Nemecku, no moje srdce ja stale na Slovensku.paci sa mi, ze si Slovaci chrania svoje! moslimovia-ina kultura, ine zmyslanie,Europania su pre nich cvarga, bozboznici, ktorych trebe vykynozit!to je ich ideologia zmyslania!
myslim na vas! chrante si svoje uzemie, svoju kulturum vase Ja!aj ked je nas malo , no nase Slovenske puto je tak silne, ze ho nik nepretrhne! Slovenska zijuca v Nemecku
Re:
#1: - Tak toh může napsat pouze "sráč", protože se sám nepodepíše a autor petice je uveden jako JP takže tomu bys měl také spílat - na všechny stejný metr
kurvy islamisticke
EU mala urobit kratky proces ako australia a bol by pokoj.
VIDIET
Studio REPORT 29.1.2016
V zavere je VIDEO na ktorom 1 maly chlapik asi karatista ZMLATIL 6 IMIGRANTOV,ktori ho a jeho priatelku zacali obtazovat a napadat. Klobuk dolu pred nim a vyzva pre nas chlapov aby sme nezabudli byt chlapmi a boli pripraveni branit seba a svojich blizkych pred tou zberbou
EURO PETITION – Petícia za uzatvorenie vonkajších hraníc Európy
| This discussion has been closed. |
pretože milujem svoju vlasť, jej hodnoty, jej suverenitu (zatiaľ) a chcem aspoň týmto činom prispieť pre jej zachovanie aj budúcim generáciám Slovenskej republiky.