Odmietame kvóty pre migrantov
Postup ciernych kobyliek na slovanov.
Cielene vypustenie ciernych kobyliek sposobi katastrofu pre slovanov.Potom sa silny v EU sa zablokuju a sposobia genocidu slovanov.Aby som nemal pravdu.-.-.-.
tak nech si ich importujú do USA .
Pretože mám obavy z príchodu emigrantov zo štátov, kde zúri vojna a panuje tam chaos, kde je všetko dovolené a nik nemôže ani tušiť akí ľudia k nám stade prídu. S akými úmyslami. Vidno to už v v Taliansku, Francúzsku a inde, kde už pomaly miestne bezpečnostné zložky nezvládajú zachovať tú životnú úroveň vlastných obyvateľov, akú mali pred masívnou vlnou emigrantov z Ázie a Afriky. Už to bola nehoráznosť, že sem poslali USA nejakých väzňov z Guantanáma... Lebo ich vraj museli podeliť do sveta? Čo to je za spôsob? USA sú otrokári a my sme ich otroci? Keď si nejaký šialenec z USA zmyslí, že každý štát EÚ "musí" prijať na svoje územie niekoľko ton jadrového odpadu z Ameriky, tak to tiež prijmeme? Takto sa chytajú jedovaté hady, cudzími rukami! To sú takí tupí alebo takí arogantní, že si mysleli, keď zabijú Kadáfiho, vyvolajú vojnu v Sýrii alebo napadnú Irak a budú tam v mene demokracie zabíjať ľudí, že to tým skončí? Nerozmýšľali o jednoduchej veci, že v abecede po písmenku A, nasledujú písmenká ďalšie. Aké to bude mať dôsledky v Egypte, Sýrii, Iraku, Ukrajine. A teraz ľudia čo sa boja v tej náramnej demokracii čo tam nastolili, o holý život a snažia sa stade újsť a ďalší, čo sa im zapáčilo bojovať, by si radi zabojovali aj, povedzme v Európe sa tlačia von, do sveta, tak teraz, teraz to máme vyžrať my. Veď Talianom a Francúzom ide v prvom rade o to, aby boli ich obyvatelia v bezpečí, tak vymysleli kvoty, koľko má ktorý štát EÚ prijať emigrantov alebo utečencov , podotýkam že ide zjavne o štáty, asi druhej kategórie. Je to vynikajúca ochrana aj zo strany NATO aj z EÚ. Čoraz viac sa vykľúva šidlo z vreca, o čo išlo v takzvanom zamatovom prevrate.
Pomahat im treba, ale nie takto. Nemoze sa do Europy prestahovat cela Afrika. Je to Blud.
Kto je iniciátorom tejto petície, dá sa to niekde nájsť???? Veľmi by ma to zaujímalo, nebudem podpisovať petíciu nejakého nácka alebo katolibanca, aj keď nesúhlasím s kvótami
Re: Horov
Čo na to povieš?! Ak by také s autom, tak by som nebol proti!
https://www.youtube.com/watch?v=KlKlmWrcP4M
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Teraz nie je cas na hlupe zabo-mysie vojny. V hre je buducnost SLOVENSKA preto podpisanie tejto peticie beriem ako vlastenecku povinnost nech to organizuje ktokolvek.
| This discussion has been closed. |