Nechceme imigrantov v Malackách!
Pretoze My ich tu nechceme !!! taka haved fuuj kadejake choroby to ma a my to tu mame zivit? Clovek aby sa normalne uz zacal bat o svoj vlastny zivot....a to ze nasi ich este krmia a este im davaju peniaze,svoje palace a neviem co vlastizradcovia !!!! Ale to ze na Slovensku niektore deti nemaju co jest,ze niektore rodiny potrebuju akutnu pomoc a ze robime za minimalnu mzdu to nikoho nezaujima !!!! ale tuto tej spine idu krky krmit a este aj zadarmo im daju byvanie ...a este si sem pridu nelegalne !!! Bez dokladov...my ked ideme niekam do zahranicia musime mat vsetky doklady a k tomu nas dobreze nevyzlecu do naha aby si nas preverili....uz aka nespravodlivost toto !!! ☝ vsetkooo!!!! Aa kto pomôže nam??? Na nas sa vyseru ... Ved zite ako viete a Oni si sem pridu na hotovo,ved preco nie ked nasi vlastizradcovia im daju aj modre z neba !! A my ked nieco chceme musime si na vsetko zarobit poctivo!! ... Tak aj my zacnime potom utekat nech nemusime pohnut ani prstom
Lahsie by si na luniku zvykli.... Ja im chcem len dobre
Ľudia by sa mali vzbúriť a ísť narobiť poriadny bordel a protest proti im a dať im poriadne najavo, že sem nepatria. Dopadne to ako za vojny. Ľudia nebudú vychádza z domov a budúcnosť detí sa skončila.
Rozhodne som proti.Chcem slobodne žiť a pohybovať sa po meste a nie so strachom v očiach a obavou,že ma niekto podreže ako kurča.Myslime na svoje deti,vnúčata!!!
Zaujímavé je,že mocipáni o ničom nevedia,to nech povedia tomu,čo seno žere,ani ten im to neuverí a nakopne ich.
Nebojme sa dnešnych mocipánov a výjdime do ulíc,aj ked nás označia za extrémistov!!!Extrémizmus sú imigranti v našej krajine!!!
Re:
Ďakujeme, neprosíme. Odporúčame Vám pozrieť si našu FB stránku, kde sa problematike utečencov v MA venujeme.
Malačania Záhoráci vasa autoritatívna a húževnatá povaha vam musi posluzit nato aby ste boli nekompromisny v merite zalezitosti prijatia imigrantov v malackach CIELOM TEJTO NEO-MARXISTICKEJ TOTALITNEJ VLADY EU JE ZAŽAT PROSTREDNICTVOM VELKEHO NAPORU IMIGRANTOV ESKALACIU NAPATIA V EUROPE A NASLEDNE ZAPOCAT VOJNOVE PLAMENE KTORE VYHOVUJU VYLUCNE GLOBALNEMU PREDIKTORU
MEDZI PRIVALOM IMIGRANTOV SU INFLITROVANY AJ BOJOVNICI ZVRATENEJ DZIHADISTICKEJ IDEOLOGIE KTORU VSETCI POZNATE POD NAZVOM ISIS
SOM LUBOS SPERKA A OKAZUJEM VAM TUTO INVAZIU NESMIEME DOPUSTIT PRETO VAS PLNE PODPORUJEM A DRZIM PALCISKA A PRAJEM TOLKO STASTIA KOLKO HO BUDE TREBA
NESMIEME DOVOLIT TUTO STRASNU DESKTRUKTIVITU KTORA SA NA NAS CHYSTA PRIKAZY Z BRUSELU NESMU BYT SPLNANE PRETOZE TO MA VSETKO POSLUZIT VYLUCNE USA A ICH VAZALSKEJ ZAPADNEJ EU
| This discussion has been closed. |