Nesúhlas s ekonomickými sankciami voči Ruskej federácii
Re:
Ale no,
nezneužívajte petíciu - nechajte Litvu, Lotyšsko a estónsko n apokoji. Stačí, keď budú plaitť občianske práva aj pre
Rusov... Ruskonnepotrebuje nepriateľských občanov, má dosť starostí s moslimami...
RVHP
Re:
Víš jak se jmenuje tvoje nemoc? Tupost a Omezenost! Prášky na to nejsou! Ale proč si se musel vyzvracet zrovna tady?
Re: Jacenjuk
Jacenjuk = Arzenik Ja-ce-NUKE
v jednom filme bola taka hlaska: "obesme ho, ja vas pekne prosiiim..."
Re: RVHP
Bratu nepoužívaj slová a pomenovania, ktoré ešte stále v niektorých ľuďoch živia strach zo "zlého" sovietskeho medveďa. Nazvyme to radšej vše-Slovanskou federáciou, v rámci ktorej by sme rozvíjali ekonomickú a obchodnú spoluprácu so všetkými slovanskými štátmi a národmi. Samozrejme, že aj vojensky by táto federácia vystupovala jednotne voči akémukoľvek nepriateľovi. Toto je to čoho sa ilumínáti a judeofašisti zo západu tak boja a prečo prekrúcaju a špinia našu Slovanskú históriu. Preto sa tieto ľudské monštrá držia príslovia "Rozdeľuj a panuj!". Ale pointu si celkom vystihol.
Slovania zo všetkých kútov sveta spojme sa a ukončime túto genocídu na Slovanských národoch!!!
Re: Re: Ľudia otvorte si oči! Už je čas... a ten sa kráti! Zasiahnime kým nie je neskoro!!!
#43: 1 - Re: Ľudia otvorte si oči! Už je čas... a ten sa kráti! Zasiahnime kým nie je neskoro!!!
Najprv sa pozri kamarát do zrkadla a potom niekoho označuj ako "troubu". Pokiaľ nie si schopný samostatného myslenia, tak sa tu radšej ani neozývaj. Začni sledovať programy týchto televízii a potom mi porozprávaš o nezávislosti, či zaujatosti. Predpokladám, že niekde v humne ešte schovávaš Jeep z druhej svetovej s bielou hviezdou na kapote... a na stene v obývačke Ti visí portrét generála Pattona namiesto prezidenta Klausa.
Re: Re: Re: Re: Re: Ľudia otvorte si oči! Už je čas... a ten sa kráti! Zasiahnime kým nie je neskoro
nesuhlas so sankciami proti rusku, pretoze USbankstri su svine ktore raz budeme vesat....hraju svoje pochybne medialne hry
Re:
mojich kamaratov prof. vojakov vcera povolali na ukrajinu, americania su v tajnosti na vychodnom slovensku uz 3 dni....preco sa to nikde nepise?
Re:
Máš pravdu. Jedných sme sa konečne zbavili a ďaľších nám tu je nejmenej treba
jednou z možností
| This discussion has been closed. |