Peticie.com

Aspoň jedno vegánske jedlo v dennom menu

Jedno vegánske jedlo v dennom menu

Hosť#1 Dec 17, 2015, 10:57
Ďakujem všetkým za vašu aktivitu. Ste skvelí!!!!!
Hosť#2 Dec 17, 2015, 13:41
Anonymní participanti,
chcem vám poďakovať za vaše podpisy. Sú rovnako dôležité ako neanonymné. Pre nás vegánov.

Háčik však je v tom, že nemôžem vidieť odkiaľ pochádzate a teda aj mesto, v ktorom chcete mať vegánsku stravu v dennom menu, mi uniká. Je to dostatočné na vyjadrenie, že si na Slovensku, či v Čechách. Ale ktorá reštaurácia ti má navariť???

Ešte ma napadlo, že možno si sa nepodpísal, lebo si verejne známa tvár :)))

Apelujem teda na ďalších podpisovateľov tejto petície, ktorej spustenie je ako reťazová reakcia, ukážte sa odkiaľ ste. Nech vieme správne zasiahnúť cieľ....

Ešte raz veľká vďaka,
Vanda

Hosť#3 Jan 14, 2016, 05:40
Ahojte,
Reštaurácia Vígľaš pri Leviciach sa pripravuje na revolúciu v dennom menu. Prvá reštaurácia, ktorú oslovila naša petícia. Bude aspoň jedno jedlo vegánske. Vegánske a zdravé. Žiadne vyprážanie, žiadna biela múka ani biely rafinovaný cukor.

Dnes ešte napíšem viac.

Zatiaľ Vás všetkých prosím, ak máte niekoho z LV a okolia dajte im vedieť, čo sa priravuje a poprípade mi sem napíšte ohlasy.

Vrelá vďaka.

Pekný deň,
Vanda

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.