Nesúhlas s novelou obmedzujúcou právomoci prezidenta

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Nesúhlas s novelou obmedzujúcou právomoci prezidenta.


Hosť

#1

2014-04-01 12:10

Kto môže treba podpísať......

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2014-04-01 12:13


macho

#3 Hrubica

2014-04-01 13:24

Ak je to ešte možné, treba upraviť znenie petície kvôli gramatickým chybám

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2014-04-01 13:32


Jakub Tužinský
Autor petície

#5 Gramatické chyby

2014-04-01 13:39

Predpokladám, že z technických príčin sa text v názve, či popise petície nedá upraviť. Vždy po úprave a uložení tam ostane pôvodný text, za chyby sa ospravedlňujem, kontaktoval som www.peticie.com.


Hosť

#6

2014-04-01 19:18

SLOVACI UROBME OBCIANSKU VOJNU ..... PROTESTUJME....SLOVAK-NADAVA NA CIGANA KAZDY JEDEN PRITOM JE HLUPSI AKO ON...PRECO?? CIGANI ROBIA PROTES A DRZIA SPOLU AKO JEDNA RODINA VSETCI ZA JEDNEHO JEDEN ZA VSETKYCH AZ DO KONCA DOKIAL NEMAJU CIERNE NA BIELOM S PODPISOM...SLOVANIA UROBIA PROTES PO HODINE DOJDE POLICIA VYJDE NIEJAKY FICO ALEBO NIEKTO INY A POVIE ANO BUDE AKO POVETE SLOVACI SKLOPIA USI NAJEIA SA KLAMSTIEV A BEZ TOHO ABY TO BOLO CIERNE NA BIELOM IDU DO POSTELE A SU KLUDNY A NA DRUHY DEN SA DOZVEDIA ZE TO CO BOLO POVEDANE NA PROTESTE ABY SA ZASTAVIL SA NESTALO PRETOZE TEN CO TO NASLUBOVAL VEDEL ZE TY HLUPACI SA STIAHNU A NEBUDU TRVAT NA TOM ABY TO BOLO PODPISANE ....NECHCEM NIKOMU UBLIZOVAT ANI NIKOHO URAZAT A SLOVNE NAPADAT SOM ZA MIER ALE SPAMETAJTE SA A SKUSTE UVAZOVAT ZE MAM PRAVDU ZE PRESNE TAKTO NAS OVLADAJU SCHOPTE SA PREBOHA BOJUJTE SA SVOJE PRAVA NIE LEN SLOVNE ALE AJ PODPISOM AJ VY MNOHO NASLUBUJETE A NESPLINITE KAZDY Z NAS.... PRESNE KED IDES NIECO OVERIT K NOTAROVY DOKIAL TO NEMAS PODPISANE NOTAROM NIEJE TO PLATNE TAKZE HLAVU HORE A BOJUJME SPOLOCNE NEURAZAM ANI CIGANA ALE OCHVILU NAS PODLA VAS TY VRAJ HLUPY CIGANI ZACNU OVLADAT

Hosť

#7

2014-04-02 12:25

Včera som sa vracala z práce, zo zahraniačia, a v rádiu, necelé dva dni po voľbách, už vyskakujú, a rozprávajú o zúžení právomocí prezidenta? Hnus...
speky

#8 Re: Gramatické chyby

2014-04-02 12:53

#5: Jakub Tužinský - Gramatické chyby

odporúčam prepísať text tak aby bolo jasné čo svojim podpisom chcem podporiť, je tam len všeobecne napísané že čo chcú spraviť, ale nie je napísané čo podpisom petície žiadam.. :) ak by sa to dalo prepracovať, pokúste sa to prepísať a určite podpíšem aj ja.. :) 


Hosť

#9

2014-04-02 19:02

Super

Hosť

#10

2014-04-03 08:08

Žiadne obmedzovanie a okliešťovanie právomocí!!!!Toho sa bojí táto zlodejská cházka najviac, že prokurátori po nich pôjdu. Doteraz to nepotrebovali a keby bol Fico prezident,tiež by takýto zákon nepotrebovali. Ale stolička im začína horieť pod zadkom, tak sa snažia zachraňovať ako sa dá.Je to arogantná,chamtivá,mafiánska zberba.
Len tupec nevidí,čo sa deje. Nadišiel čas skoncovať s týmito mafiánskymi praktikami!Majú v parlamente 83 stoličiek,nadpolovičnú väčšinu-dlho. Majú všetky právne páky,aby posunuli veci k lepšiemu. Robia pravý opak, je to zneužívanie právomocí voči občanom. A ešte sa nehanbia nazývať sa SOCIÁLNYMI!!!
Občania! Dokedy sa budete ako tupci na to pozerať????Nestačilo vám to? Platíte dane z daní!!!Z vášho platu pre vás a vaše deti nezostáva na prežitie.A oni chcú ďaľšie dane od vás!!!To naozaj chcete nechať vaše deti hladovať? Uvedomujete si, že sme na tom omnoho horšie ako africké štáty??Uvedomujete si to vôbec? Alebo ste od hladu zabudli rátať???
Predávajú vám pôdu pod nohami zahraničným zbohatlíkom,s pôdou vám berú aj vodu. Vaše deti nebudú mať ani vodu na pitie!!!Ani kúsok chleba z vlastnej zeme! Uvedomujete si to??? Zničili poľnohospodárstvo,priemysel-všetko!!!Teraz odovzdávajú našu pôdu s vodou!!! A vy všetci čušíte!!!
Už vás nebude ani kde pochovávať!!!

Hosť

#11

2014-04-03 12:40

Ja by som, naopak, privítala, keby sme mal prezidenta našej republiky výraznejšie kompetencie.