Výzva na vyšetrenie násilností zo strany polície na Ukrajine

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Výzva na vyšetrenie násilností zo strany polície na Ukrajine.

Peter

#1 Objektivita

2014-01-28 19:38

Je to tragédia. UA má svoje problémy, objektívne aj subjektívne. Ale riešenie tejto situácie nastrčenými a dobre zaplatenými extrémistami (netreba ani hádať odkiaľ) je rana pod pás, svinstvo, ... (nápadná podoba s riešením problémov v iných častiach sveta - vždy sa dá niečo nájsť). Jedná sa o plánovité rozvrátenie svojbytnosti ďalšieho štátu, ktorého politika nebola najšťastnejšia, ale bola ich a nikoho neohrozovali. Teda bolo potrebné vymyslieť niečo iné. Takže ortodoxne známe sily zasa rozsievajú demokraciu. No, nepodarila sa Sýria a ekonomika šíriteľov krajších a demokratickejších zajtrajškov v poslednej dobe padá, teda treba ďalšie územie, nerastné suroviny, nových nevoľníkov, obdytište pre svoje braky, ... Kedy a pri čom sa konečne títo samozvaní bohovia zastavia?
Autor výzvy asi sleduje len tie "správne a objektívne" masmédia. Aj väčšina slovenských je objektívna. Napriek tomu dávam do pozornosti aj tie "nesprávne a neobjektívne". Sú aj také. Možno pomôžu.
BOH S UKRAJINOU.
1 z mlčiacej väčšiny

#2 nedá sa nereagovať

2014-01-29 16:23

Peter máš pravdu. Neviem ako môže niekto byť taký slepý. Nevidel ten pako zásah na demonštrantov vo Francúzku, Anglicku alebo inde u našich vzoroch? A kde sú jeho Výzvy? Tí čo vyhrali v demokratických voľbách, ktoré boli pod kontrolou západu majú "tancovať" podľa pozváža-nej teroristickej menšiny? V Egypte to ide, lebo tam to spraví armáda, ktorá je financovaná USA a kto platí tomu sa slúži, spravia prevrat a víťazov z volieb aj naše media nazvú opozíciou. Žiaľ aj naši politický žoldnieri sa presunuli z Bieloruska kde neuspeli na Ukrajinu a pomáhajú organizovať tam nátlakové akcie a teror. Autor asi k ním patrí.
Norabel

#3 Preboha,zobuďte sa!!!

2014-04-19 22:18

Len nesčítaný,neinformovaný (dezinformovaný) pako verí našej tlači a RTVS.