PETÍCIA NA OCHRANU DETÍ PRED ZNEUŽITÍM SOCIÁLNYM SYSTÉMOM ŠTÁTU
bohužial, je to tak osobne sa ma to dotýka, a úplne protiprávne a hlavne bezdovodne je rodina už 8 mesiacov je rodina bez dvoch maloletých detí protiprávne a hlavne bezdovodne!!!! Robme konečne proti tomu niečo!!!!!
Podpisovanie peticie
Nech sa zmilujú nad slovenským národom a našimi deťmi, prosme, aby ich uchránili pred týmito diabolskými plánmi, ktoré sa na najvyšších miestach pripravujú politikmi.
Re:
Ahojte. Myslim, že v petícii je velmi vela vecí, ktore sa miešaju. Ja osobne pracujem s detmi s postihnutím a vo vela pripadoch nebyt pestunov, náhradných rodičov ci opatrovníkov, by tieto deti boli na tom ovela horsie. Mnohí z nich si robia svoju prácu veľmi poctivo, dôsledne a precízne. A to treba dodat, že to s deťmi vôbec nemaju lahke (často ich deti biju, hryzu, kopu, kradnu im veci, veľmi skaredo im nadavaju, nicia, co im pride do cesty, cielene rozvracaju ich rodiny a pod.). Tiež poznam pripady, kedy deti boli týrané vlastnými rodičmi (bité, podvýzivené, byvajuce v skriniach, nutene sledovať sexualne orgie rodičov v jednej miestnosti...). Hotova katastrofa!!! A tie následky na detoch, ktore mám možnost vidieť vo svojej práci su skutočne nedozierne. Takže v niektorých pripadoch, keby dieta nebolo odnate od rodiny, tak by v kratkom case prišlo o zivot! A tu tiež pestuni, kuratela, socialni pracovnici robia kus dobrej prace. Takže si myslim, že toto by trebalo trochu ináč napísať, pretože mi to vyznieva, že všetko v ramci zakona o rodine či pestunskej starostlivosti a pod. je zle a nespravne. S čím suhlasim je možnost volby očkovania. Mnoho detí s postihnutim, napr. s autizmom, sú postihnutí v dôsledku nejakého očkovania (napr. MMR). Dakujem a zelam vela zdaru a pozehnania.
?
Nemyslím si, že je to jen tak něco a mě se to netýká. Týká se to nás všech. Nebuďme lhostejní!
Je mi naozaj do placu ked citam aky pristup ma k detom institucia ako je Stat, ktora by ich mala chranit pred zneuzivanim a nebodaj obchodovanim s nimi.
Uvedene pripravovane body su v rozpore s rodinou a zdravou spolocnostou ako takou.
pokladám túto petíciu za viac než dôležitú. Pripájam svoj podpis a súhlas nedovoliť štátu aby sa dopustil takéhoto činu na vlastných občanoch. Absolútne nesúhlasím s týmto neprávnym systémom, ktorý je založený na deštrukcii SR.
Humus-Kentus
Boh Nás ochraňuj od takejto Sračky !! A zároveň aj politikov ktorí by to umožnili.
Téma: Juvenilná justícia – ( v preklade lov na deti. )
alebo
http://peterdiveky.sk/juvenilna-justicia-lov-na-deti/
ČT1 - archív: Angličania to fakt doviedli do ,,DOKONALOSTI,, !!
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1142743803-reporteri-ct/213452801240032/video/
Re:
Politici su zbytocni, jediny liek je nevolit a zbavit sa tej verbeze...
| This discussion has been closed. |
Re:
#143: -
je to úžasne hrozné, robme pre to niečo.....