Stopka elektrickym kolobezkam

Stopka elektrickym kolobezkam / Oznamy / Mail na policiu..Poslanec PS porusil jazdou kolobezky rychlost na chodniku / Komentáre


Hosť

#1

2023-09-02 17:06

Nahlásili ste aj všetkých ostatných ľudí ktorých ste za posledné mesiace zbadali na kolobežke na chodníku? Lebo ak nie, tak je toto tu čisto politická antikampaň.

Hosť

#2

2023-09-02 17:56

Aby jazdily bezbežne..

Hosť

#3

2023-09-03 08:40

Nemyslím si, že nahlásiť poslanca a nenahlásiť neposlanca je antikampaň. Keď poslanca, prekračujúceho evidentne povolenú rýchlosť na e-kolobežke Aktivista spoznal, a vyzval ho aj po mene, nie je čo riešiť. Myslím si, že záviselo od danej situácie. Určite sa táto petícia nerozbehla práve kvôli tomuto jedinému poslancovi. Nabudúce treba čítať a potom aj písať s porozumením. Na našich cestách a chodníkoch je až príliš veľa e-kolobežkárov, ktorí nedodržujú predpísanú rýchlosť, aj počet osôb na e-kolobežke, keď sú dvaja.

Hosť

#4

2023-09-09 13:00

Milý zlatý komentujúci číslo 1 - tu je Váš komentár : Nahlásili ste aj všetkých ostatných ľudí ktorých ste za posledné mesiace zbadali na kolobežke na chodníku? Lebo ak nie, tak je toto tu čisto politická antikampaň.: A kedy by mal stihnúť spraviť neznámemu kolobežkárovi identikit - tzv. identický portrét osoby na základe opisu??? Ha??? Ak je raz pán pos.anec verejne známa osoba, tak aká je toto politická antikampaň??? Ha??? Trocha živej vody, krátko pretrieť oči a uši, zamyslieť sa a potom písať.... Prosím.



Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...