Petícia k otvorenému listu k podmieňovaniu účasti žiaka na prezenčnej výučbe podrobením sa testu na COVID 19
Informácia o stave petície
Ďakujem za informáciu, táto vláda je len banda vrahov a po skokov liberalizmu, nezáleží im vôbec na životoch, podstatne že majú vlastné vačky plne bubakov.
Ja nedám môjho syna testovať, nebol ani raz a nikto sa mu v nose sparat pre niekoho záľubu nebude.
Ďakujem, že bojujete za nas- MATKY
Drzim palce!
Ďakujem za informácie a držím palce.
Re: Re:
#9: - Re: Čudujem sa ,že ešte nie je milión podpisov. Žiaľ niekto by aj svoje deti dal na oltár covidu ,ako obeť ,čo sa vlastne aj deje. Tuposť niektorých ľudí je nepredstaviteľná.
Dobrý deň, ďakujem za informácie. Modlím sa, aby viac ľudí otvorilo oči. Vzdelanie je odopierané aj deťom, ktoré nezvládajú nosiť rúško počas celého vyučovania. Ústavné práva v tomto štáte idú bokom.
Ďakujeme,hlavne za naše deti.Nedivolim ,aby satanizmus zničil životy našich detí.
Ďakujem Vám za Vašu snahu, prajem pevné zdravie a veľa energie. Melánia M.
Tak žalostne malo nás je,,, nemôžem to pochopiť,, ale aj tak verím,, toto nemôže trvať večne
Ďakujem že bojujete za rodičov je to niečo šialené čo si dovoĺuje táto strašná vláda na svojich občanoch nikdy nedovolím aby moje dieťa niekto testoval dosť že ja sa musím testovať každých 7 dní lebo pracujem v Dss.