Petícia proti potláčaniu slobody slova a za zastavenie trestného stíhania doc. Jána Dudáša, DrSc.

Petícia proti potláčaniu slobody slova a za zastavenie trestného stíhania doc. Jána Dudáša, DrSc. / Oznamy / Poďakovanie / Komentáre


Hosť

#1

2020-08-06 17:29

Dúfam, že sa čoskoro tento súčasný chorý režim zmení, a budú stíhaný zločinci ako napr. Ján Levoslav Benčík !!!

Hosť

#2

2020-08-07 09:07

Pokúsim sa zaangažovať ďalších.Myslím,že by bolo osožné o našej spoločnej snahe informovať pani prezidentku JUDr.Čaputovú. S pozdravom Ing.Pavol Rakovský

Hosť

#3

2020-08-17 07:44

Vzhľadom na okolnosti, za ktorých bola pani Dr. Zuzana Čaputová zvolená za prezidentku SR, by som sa na jej pomoc veľmi nespoliehal.

Okrem veľmi podozrivej mediálnej podpory a masírovania verejnej mienky som sa doteraz nedopátral odpovedí na dva okruhy otázky.

1. Na čo už pani kandidátka dr. Zuzana Čaputová v dobe, keď ešte neprešla ani do druhého kola prezidentských volieb, potrebovala súkromnú ochranku? Keby ju bol potreboval Dr. Harabín, tak, by som sa nečudoval. Ale pre koho mocného a bohatého v pozadí bola a je taká dôležitá v podstate dovtedy politická nula? Kto tú ochranku platil a s akým cieľom?

2. Neviem, či bol ďalší kandidát, Prof. Mistrík, skutočne taký hlúpy (o čom pochybujem), aby sa po investovaní údajne vlastných a pomerne značných finančných prostriedkov len tak, mirnix-dirnix, "dobrovoľne" vzdal ďalšieho boja o kreslo prezidenta SR. A to v prospech neznámej nuly, ktorá mu možno intelektuálne nesiahala ani po kolená? Nech sa na mňa nikto nehnevá, ale budí to dojem,  že Prof. Mistríka o "odstúpení" "presvedčila" práve "ochranka" pani Dr. Čaputovej. Treba len dúfať, že mu ich vrátili. Vtedy by to bol škandál a porekročenie finančného limitu a pravdu by mal Dr. Harabín (ako obyčajne). Ak nie, potom by to bola obyčajná a sprostá lúpež. Možno si vybrať.

Takže na pani Čaputovú by som sa veľmi nespoliehal. Skúsiť však možno.

Celé to stíhanie je taký opičí proces. Podobne ako stíhanie pánov Lexu, Mečiara alebo Kotlebu.

Aby len prokurátori neskončili tak ako JUDr. Serbin. Možno sú to jeho nasledovníci. Treba dúfať, že  sudcovia majú všetkých päť pohromade.  

  


Hosť

#4

2020-08-22 07:36

Žiaľ zo zahraničia sa neviem viac aktivovať v tomto smere, len tak ako som už urobila. Ďakujem za informovanie.



Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...