Fašisti ani komunisti nepatria do vedenia žiadnych výborov. Výzva členom a členkám Národnej rady SR na zvolenie kvalitných a relevantných ľudí do vedenia parlamentných výborov

Fašisti ani komunisti nepatria do vedenia žiadnych výborov. Výzva členom a členkám Národnej rady SR na zvolenie kvalitných a relevantných ľudí do vedenia parlamentných výborov / Oznamy / Druhá správa z rokovania / Komentáre


Hosť

#1

2020-03-20 17:29

Škoda že turbo nieje v parlamente určite by sa na ten post hodil.

Hosť

#2

2020-03-20 18:53

Lepšie ako obaja, ale stále nie ideálne... 

chudáci

#3 Angažovaní boľševici v každej dobe. Vylížu čokoľvek, ak z toho majú profit. Tu je tiež pekný zoznam

2020-03-21 04:35

Vám Sorosovým eurobolševikom dobre jebe. Keď vidím na každom drbnutom nenávistnom boľševickom zozname Stankeho, ožrana šoferujúceho auto, nebezpečný pre všetkých, potom Wienk, celý život psicucnutú na Sorosov cecok, robiacu fake diplomovky napríklad Tódovej, Bán, to je chodiacia psychiatria ktorý kryla Gorilu. Farská, ktorá sa posrala z jedného Róma na autobusovej zastávke, Piussi ktorá dokáže točiť svoje veľdiela len z dotácií z verejných zdrojov a tie hore "Iniciatívy"

VÁM JEBE! Vám JEBE! NONSTOP! ako by povedal Procházka.

Podporte aj tú výzvy darmožráčov ako Lasica aby im štát z našich daní kompenzoval to, že už týždeň netočili nejakú blbú reklamu. Aby ste to dlho nehľadali, je tam nekonečná podpisovateľka slúžiaca každému režimu, ona a celá jej rodina. Kronerová. Chudáci ktorí ledva vyživkajú z filmových úloh, z účinkovania v divadle, v predvádzaní sa v TV, že bez najmenšieho zaváhania natŕčajú paprče.

Komunisti nepatria do parlamentu. A čo komunistické štetky, hrajúce v propagandistických filmoch, ktorí podpísali antichartu a prachy im nesmdeli včera ani dnes? Musím pozrieť na wiki, aký bol Króne odbojár proti boľševikom.
V roku 1967 dostal titul zaslúžilý umelec a v roku 1978 titul národný umelec.  Boľševik, ako jeho dcérenka. Teraz veľkí bojovníci proti komunistom a fašistom. Tu máte svoj zoznam, vy sluhova boľševikov!

Vy boľševici 80 rokov nič iné nerobíte, len ciciate z verejného a podpisujete nejaké výzvy, odsudky, angažovaní súdruhovia plní nenávisti a závisti! Začítajte sa, vy bojivníci proti fašizmu a komunizmu, ktoré bez najmenšieho zaváhania roztiahnú nohy hociakému fašistovi, komunistovi, ak z toho niečo kápne!



Písal sa január 1977 a v ňom vznikla Charta 77, v ktorej časť umelcov v počte 239 sa dožadovali politických zmien v systéme socializmu. Druhá časť umelcov tieto požiadavky odsúdila a vyjadrila podporu socializmu, v ktorom mala vedúcu úlohu KSČ a teda podporila najmä ju. Uviedli to v tzv. Prevolaní, ktoré vlastnoručne podpisovali. Dovolím si čitateľom priblížiť niektoré mená, ktoré po prevrátení kabáta tak hanebne na všetko z minulosti nadávajú.

Nafetované besnenie

Emília Vášáryová, pamätáte sa, keď dirigovala orchester hercov počas „Nežnej“, vo svojich plamenných prejavoch odsúdila všetko dobré i zlé a všetkých čo vtedy v socializme pracovali.

Podporu KSČ vyjadril i spevák Richard Müller. Nechcite počuť jeho besnenie (prepáčte, ale inak sa to nazvať nedá) v rádiu i televízii na Silvestra 1989 na socializmus a jeho vyznávačov. Ako zmyslov zbavený, asi bol nafetovaný. Však záznamy sú v archíve. Tento umelec nielenže podpísal Antichartu, ale je aj vedený v Zväzkoch ŠTB ako agent, (t.j. vyšší stupeň) narodený 6.9.1961 pod krycím menom „Herec“, evid.čl.25920. Tak hanobil minulosť v ktorej využil všetko, čo sa dalo. Dnes u neho a iných podobných to nie je pravda, lož, evidovaní neboli, to bolo všetko vymyslené a keď tak boli donútení (ako nesvojprávni) a podobne.

Antichartu podpísal i maestro Lasica s manželkou. Ten Lasica, ktorý sa nie tak dávno v televízii JOJ vyjadril pred kamerou nasledovne: „Verím, že príde čas, kedy po komunistoch neostane ani smrad.“ To ozajstný maestro, ale v urážaní ľudí. V tomto sa s jeho manželkou veľmi zhodnú. Vďaka múdrym ľuďom, že neuspela na kandidátku ani prezidentky, ani primátorky Bratislavy. Bolo veľmi veľa čestných, poctivých, pracovitých komunistov. Pracovali pod zemou, na lodiach, vo vzduchu, u polície, vojakov, v nemocniciach a všade inde organizovaní bez zištných dôvodov.

Za všetko môžu komunisti

I Oldo Hlaváček daroval svoj podpis za zachovanie socializmu, no neskôr sa chválil kamarátstvom s Havlom. Skoro to vyznievalo, že obaja boli disidenti. S tým Havlom, ktorý zlikvidoval zbrojný priemysel a tak v tom čase prispel k chudobe našej krajiny. Je tam ďalší podpis Martina Hubu. Televízia odvysielala niekoľko rozhovorov s ním o zlom systéme v kultúre z minulosti. Len neviem, prečo tieto nedostatky a kritiku nepredniesol svojmu otcovi. Oni spolu nežili, nekomunikovali, lebo sa bál? Však Mikuláš Huba bol 15 rokov členom ÚV KSS. Iste by bol synove výrady niekde pretlmočil.

Milan Kňažko, vyslaný študovať do Paríža ako robotnícky káder si za „Nežnú“ robil rôzne nároky, no neuspel podobne ako „Lasicová“ a to nebol ani komunista. Ďalej si niečo nárokoval za svojho otca, ktorý bol odsúdený. Už nikto nikdy nepovedal prečo. Zvalil to na komunistov. Veď to je najľahšie. Na volebnú kampaň si zas vybral Ľ. Feldeka. I ten bol komunista. Možno že mu učarovala jeho báseň, ktorou poctil XVI. zjazd KSČ v roku 1981 ako Zaslúžilý umelec.

Herci-kádrovači

Zuzana Fialová, tá bola ešte mladučká, nič nepodpisovala, ale na socializme jej stále prekáža a hovorí to pri každej príležitosti, že musela stáť rade na banány. Dnes ešte stále stoja v rade ľudia na prácu na pracovných silách. Banánov má dnes dosť. Večer ich kúpi za pár centov a ak ich nezje, ráno ich môže zhnité vyhodiť. Ale slovenské jablko dnes ťažko odstanete a kde je, tak stojí nehorázne peniaze.

Takto by sa dalo pokračovať donekonečna. Mnohí z umelcov v chaose ktorom žijeme opäť vychádzajú do ulíc a kádrujú, obsadzujú funkcie, jeden sa im páči, iný nie, stupňujú požiadavky celkom po vzore chrobáka Truhlíka, alias Matoviča, ktorý všade bol, všetko videl, všetko vie a všetkému rozumie. A je štát, voliči, atď. No i Mariáš má pravidlá hry.

Naša inteligencia by mala tvoriť významnú súčasť našej spoločnosti. Ale ktorá je jej pravá tvár? Dá sa im veriť? Česť výnimkám. Čitateľ týchto riadkov nech si urobí záver sám.

Poplatní každému režimu

1. januára 1977 vznikla Charta 77, spoločenstvo 239 pôvodných signatárov, ktorí požadovali vo vtedajšom socialistickom Československu politické zmeny idúce za rámec socializmu. Ešte 28. januára 1977 sa však uskutočnilo pod heslom „Za nové tvorivé činy v mene socializmu a mieru“ v Národnom divadle v Prahe slávnostné zhromaždenie, ktoré odsúdilo protisocialistické zameranie Charty 77. s hlavným prejavom vtedy vystúpila herečka Jiřina Švorcová. Pod Prevolanie československých výborov umeleckých zväzov odsudzujúcich Chartu 77, sa vtedy podpísali stovky umelcov a kultúrnych pracovníkov. Vyjadrili tým svoju podporu socialistickému zriadeniu i KSČ, ako vedúcej sile socialistickej spoločnosti. Medzi podpismi umeleckých pracovníkov rôznych žánrov môžeme nájsť mená viacerých významných predstaviteľov ponovembrovej kultúry, ktorí diametrálne zmenili svoje politické postoje a jednoznačne sa dali do služieb kapitálu. Zoznam všetkých podpísaných umelcov odsudzujúcich Chartu 77 prinieslo vtedajšie Rudé právo v dňoch 29. januára až 12. februára 1977.

Národní umelci: Miloš Václav Kratochvíl, Bohumil Říha, Vilém Závada, Karel Svolinský, Adolf Zábranský, Jiřina Šejbalová, Eduard Haken, Jan Seidel, Karel Höger, Ladislav Pešek, Jiří Dohnal, Otakar Vávra, Jan Werich, Karel Steklý, František Kovařík, Beno Blachut, Mikuláš Huba, Viliam Záborský, Vilém Nowak, Václav Dobiáš, Andrej Plávka, Margita Figuli, Ján Poničan, Jan Pivec, Jan Zrzavý, Karel Zeman, Hermína Týrlová, Jarmila Kurandová, Václav Smetáček, Karel Nový, Jiří Taufer, Vladimír Mináč, Štefan Králik, Ivan Stodola, Eugen Suchoň, Alexander Moyzes, Dezider Kardoš.

Zaslúžilí umelci: Miloslav Fábera, Jan Kozák, Jiří Marek, Vladimír Neff, Jan Otčenášek, Jan Pilař, Ivan Skála, Ján Solovič, Helena Šmahelová, Valja Stýblová, Kamil Lhoták, Jiří Pauer, Emil Hlobil, Dalibor Vačkář, Karel Vacek, Zdeněk Míka, Světla Amortová, Jiřina Švorcová, Jarmila Krulišová, Zdeněk Buchvaldek, František Filipovský, Rudolf Hrušínský, Radovan Lukavský, Bedřich Prokoš, Přemysl Kočí, Marie Glázrová, Miroslav Macháček, Drahomíra Tikalová, Karel Vochoč, Jára Pospíšil, Vlasta Matulová, František Hanus, Václav Lohniský, Ladislav Boháč, Miloš Kirschner, Jiří Sequens, Oldřich Nový, Jiřina Štěpničková, Jana Dítětová, Josef Bek, Zbyněk Brynych, Jiří Brdečka, Gabriela Beňačková, Karel Kachyňa, Jiří Němeček, Vlastimil Brodský, Antonie Hagerlíková, Vladimír Hlavatý, Miroslav Florián, Václav Kaplický, Zdeněk Pluhař, Jaromír Tomeček, František Kožík, Jiří Sovák, Josef Větrovec, Vlasta Fabiánová, Dana Medřická, Čestmír Jeřábek, Zdeněk Košler, Josef Suk, Vojtěch Mihálik, Václav Vydra, Josef Beyvl, Marie Rosůlková, Irena Kačírková, Martin Růžek, Jiřina Petrovická, Václav Neumann, Jaromír Nohejl, Alfred Holeček, Milan Munclinger, Viera Strnisková, Ladislav Chudík, Ivan Rajniak, Kaol Machata, Elo Romančík, Gustáv Valach, František Zvarík, Július Pántik, František Dibarbora, Vladimír Menšík, Miroslav Stehlík, Vlastimil Harapes, Miloš Willig, Štefan Žáry, Ján Čajak, Gejza Dusík, František Podešva, Jaroslav Balík, Ljuba Hermanová, Václav Voska, Jan Kapr, Ladislav Fialka, Josef Věromír Pleva, Miroslav Horníček, Miroslav Kabeláč, Miloslav Holub, Karel Máj, Karel Roden, František Vláčil, Václav Kašlík, Andrej Očenáš, Miloš Nedbal, Vlasta Fialová, Oldřich Vykypěl, Karel Vlach, Gustav Brom.

Spisovatelia: Věra Aldová, Pavel Bojar, František Buriánek, Vojtěch Cach, Milan Codr, Gusta Fučíková, Ladislav Fuks, Ota Hofman, Jarmíra Kolářová, Václav Hons, Miroslav Ivanov, Rudolf Kalčík, Miloš Macourek, Jaroslav Matějka, Alexej Pludek, Miloš Pohorský, Vladimír Přibský, Vladimír Páral, Stanislav Rudolf, Víťězslav Rzounek, Ema Řezáčová, Petr Skarlant, Jiří Stano, Miloslav Štingl, Karel Sýs, Ladislav Štoll, Alfréd Technik, Stanislav Vácha, Alena Vrbová, Oldřich Vyhlídal, Jaromíra Nejedlá, Jan Kostrhun, Jiří Švejda, Vojtěch Steklač, Eduard Petiška, Vojtěch Trapl, Markéta Zinnerová, Milan Cais, Josef Hrabák, Pavol Koyš, Ľubomír Feldek, Vojtech Zamarovský, Milan Rusinský, Pavol Števček, Peter Karvaš, Marie Podešvová, Václav Pavel Borovička, Petr Křenek, Ivan Kříž, Jaroslav Sekera, Zdeněk Alda, Oldřich Syrovátka, Jarmila Loukotová, Nina Bonhardová, František Stavinoha, Oldřich Šuléř, Karel Ptáčník, Jiří Šotola, Petr Cibcibuch, Petr Prouza, Dušan Hamšík, Květoslav Chvatík, Václav Erben, Milan Blahynka, Bohumil Hrabal, Josef Nesvadba, Daňo Okálí, Dušan Slobodník, Josef Frais, Vladimír Justl, Josef Špičák, Ludvík Kundera, Miroslav Stoniš, Hana Bělohradská, Adolf Branald, Alois Vojkůvka, Roman Cílek, František Neužil, Víťězeslav Kocourek, Pavel Toufar, Pavel Hanuš, Miloslav Švandrlík, Roman Ráž, Vladimír Kolár, Rudolf Fábry, Anton Hykisch, Ctibor Štítnický.

Dramatickí umelci: Miroslav Zounar, Vítězelav Jandák, Miloš Nesvadba, Bohuš Pastorek, Vladimír Ráž, Václav Švorc, Alfréd Strejček, Karel Effa, Milan Neděla, Milan Klásek, Libuše Švormová, Antonín Hardt, Ludvík Ráža, Kamil Peteraj, Jiří Holý, Alena Vránová, Jindřich Polák, Oldřich Daněk, Ladislav Rychman, Regina Rázlová, Petr Oliva, Jan Schánilec, Jaroslav Satoranský, Eva Klepáčová, Gabriela Vránová, Bohumil Bezouška, Karel Koloušek, Michal Najbrt, Miroslav Pelc, Svatopluk Matyáš, Viktor Preiss, Klára Jarneková, Petr Svojtka, Václav Mareš, Josef Vinklář, Ilja Bojanovský, Hana Maciuchová, Jiří Bruder, Viktor Vrabec, Ivo Gubel, Václav Vorlíček, Jiří Němeček, Josef Somr, Ilja Prachař, Václav Krška, Miloslav Broumský, Vladimír Opletal, Juraj Paška, Naděžda Gaierová, František Filip, Miriam Hynková, Oto Lackovič, Stella Zázvorková, Bohuslav Čáp, Josef Zíma, Bořivoj Navrátil, Ivan Králik, Evžen Sokolovský, Miloš Kopecký, Čestmír Řanda, Bohumil Švarc, Jaroslav Moučka, Josef Velda, Luděk Kopřiva, Milan Riehs, Miroslav Doležal, Soběslav Sejk, Milan Friedl,Jiří Vala, Vladimír Brabec, Libuše Havelková, Karolína Slunéčková, Iva Janžurová, Stanislav Remunda, Petr Hančinec, František Laurin, Zdeněk Řehoř, Milan Mach, Roman Hlaváč, Miloš Smetana, Bohumila Zelenková, Miroslav Homola, Jan Tříska, Vlastimil Hašek, Jaromír Spal, Alena Kreuzmannová, Mirko Musil, Alois Švehlík, Stella Májová, Pavel Šmok, František Němec, Ivo Niederle, Zdeněk Buchvaldek, Jana Drbohlavová, Jana Šulcová, Rostislav Kuba, Václav Postránecký, Svatopluk Beneš, Ladislav Trojan, Stanislav Fišer, Otto Šimánek, Jiří Štěpnička, Jana Boušková, Jana Březinová,, Blanka Bohdanová, Táňa Medvecká, Eduard Landisch, Jaroslav Papoušek, Antonín Moskalyk, Lubomír Lipský, Pavlína Filipovská, František Vicena, Pavel Háša, Zdena Vařechová, Bohumil Šmída, Antonín Navrátil, Bořivoj Zeman, Jan kopeček, Josef Patočka, Jan Faltýnek, Márie Drahokoupilová, Věra Galatíková, Ján Lacko, Radoslav Brzobohatý, Jiřina Bohdalová, Jiří Hubač, Jiří Adamec, Josef Kemr, Jana Hlaváčová, Luděk Munzar, Ivan Luťanský, Ljuba Škořepová, Petr Kostka, Rudolf Jelínek, Karel Houska, Jaromír Hanzlík, Svatopluk Skládal, Jiří Pleskot, Josef Chvalina, Jana Štěpánková, Otakar Brousek, Jiří Plachý, Jana Adresíková, Darek Vostřel, Zdeněk Mahler, Jiří Bělka, Alois Nožička, Boris Rosner, Monika Podšívalová, Adolf Navara, Ján Kákoš, Leopold Haverl, Ivan Mistrík, Vlado Durdík ml., Michal Dočolomanský, Antonín Mrvečka, Martin Huba, Juraj Kukura, Dušan Jamrich, Osvald Zahradník, Emília Vášáryová-Horská, Oldo Hlaváček, Milan Lasica, Július Satinský, Eduard Bindas, Vlado Muller, Magda Paveleková, Ivan Krivosudský, Zora Kolínska, Ľubo Roman, Andrej Hryc, Ján Pixa, Jaroslav Homuta, Jiří Svetozár Kupka, Valentína Thielová, Gustav Nezval, Antonin Kachlík, Helena Ružičková, Jana Dudková, Alex Koenigsmark, Hermína Franková, Miroslav Moravec, Kateřina Macháčková, Ladislav Frej, Věra Tichánková, Jan Teplý, Miloš Rozhoň, Antonín Molčík, Zdena Hadrbolcová, Zdeněk Ornest, Štěpánka Ranošová, Saša Lichý, Renáta Doležalová, Zdeněk Žák, Jaroslava Obermaierová, Josef Langmiller, Lida Roubíková, Slávka Budínová, Jozef Króner, Karol Zachar, Ctibor Filčík, Štefan Kvietik, Vlado Durdík st., Božidara Turzonovová, Jiří Bartoška, Karel Heřmánek, Rudolf Pellar, Bronislav Poloczek, Jiří Lábus, Jiří Cimický, Zdeněk Svěrák, Miloš Čepelka, Jan Kotva, Stanislav Zindulka, Karel Augusta, Ján Přeučil, Václav Sloup, Oldřich Vlach, Libuše Geprtová, Jan Kanyza, Václav Hudeček, Jana Brejchová, Miloslav Sobota, Jiřina Jirásková, Milan Messany, Magda Vášáryová, Milan Kňažko, Pavel Soukup, Miloslav Harvan, Viola Zinková, Ivan Gariš, Daniela Kolářová, Dagmar Veškrnová, Raoul Schránil, Svatopluk Skopal, Miluše Dreiseitelová, Oldřich Slavík, Otakar Dadák, Ladislav Lakomý, Jaroslav Kaňovský, Josef Karlík, Elena Galanová, Milena Vostřáková, Jiří Adamíra, Ota Sklenečka, Vilém Besser, Jiří Klem, Jaroslav Drbohlav, Jorga Kotrbová, Zdeněk Dítě, Ladislav Potměšil, Ivanka Devátá, Jan Drušínský, Karel Pruša, Jiřina Froňková, Tomáš Topfer, Vladimír Brázda, Marta Vančurová, Eva Jakoubková, Libuše Šafránková, Olga Čuříková, Otomar Krejča ml., Dagmar Sedláčková.

Zábavná hudba: Jiří Aplt, Jiřina Fikejzová, Lubomír Doružka, Zdeněk Borovec, Zdeněk Rytíř, Vladimír Poštulka, Jaroslav M. Navrátil, Miloš Macourek, Pavel Vrba, Eliška Pomajzlová, Kamil Hála, Ivo Fischer, Miroslav Zikán, Miroslav Černý, Pavel Novák, Josef Laufer, Richard Adam, Milan Drobný, Karel Štědrý, Karel Hála, Ladislav Bezubka, Pavlína Filipovská, Ján Roháč, Jaromír Mayer, Luděk Sobota, Miloslav Šimek, Jiří Eliášek, skupina Schovanky, Ivan Štědrý, Pavel Bartoň, Pavol Hammel, Rudolf Rokl, Luděk Nekuda, Hana Hegerová, Václav Zahradník, Zdena Lorencová, Jiří Brabec, František Čech, Karel Kahovec, Jiří Schellinger, Eva Mária Uhríková, Milan Chladil, Aleš Ulm, Pavel Fořt, Yvetta Simonová, Karel Gott, Jan Vančura, Antonín Hájek, Marie Rottrová, Ivo Pavlík, Dušan Grúň, Jitka Molavcová, Věra Špinarová, Helena Blehárová, Josef Vobruba, Jiří Korn, Jitka Zelenková, Karel Vágner, Felix Slováček, Petr Nárožný, Eva Pilarová, Rudolf Cortés, Petr Janda, Milivoj Uzelac, Jaroslav Štercl, Vlasta Kahovcová, Zdeněk Marat, Karel Černoch, Petr Rezek, Jiří Bažant, Jiří Malásek, Ladislav Štaidl, Luděk Hulan, Václav Hybš, Marta a Tena Elefteriadu, Jiří Štědroň, Ivan Mládek, Hana a Petr Ulrychovi, Václav Neckář, Petr Spálený, Miluše Voborníková, Jiří Helekal, Pavel Liška, Vlastimil Hála, Felix Holzmann, Waldemar Matuška, Olga Blechová, Helena Vondráčková, Jiří Suchý, Pavel Kopta.

Hudobní skladatelia a koncertní umelci: Otmar Mácha, Jan F. Fischer, Zdeněk Marat, Václav Lidl, Dalibor Basler, Václav Zahradník, Pavel Blatný, Jaromír Klempíř, Jaroslav Uhlíř, Karel Valdauf, Jindřich Jindřich, Ilja Hurník, Jindřich Praveček, Eduard Krečmar, Harry Macourek, Josef Hrnčíř, Zorka Kohoutová, Václav Hudeček, Libor Hlaváček, Jiří Bělohlávek, Vieroslav Matušík, Tomáš Seidmann, Ľudovít Štassel, Ondrej Lenárd, Mojmír Balling, Luboš Fišer, Angelo Michjlov, František Belfín, Miroslav Venhoda, Čeněk Pavlík, Peter Dvorský, Jan Klusák, Lubomír Novosad, Alfons Langr-Jindra, Bohuslav Sedláček, Ali Brezovský, Vadim Petrov, Jan Spálený, Jaromír Nečas, Sláva Kunst, Kamil Hála, Vladimír Popelka, Rostislav Valčík, Petr Eben, Jiří Bažant, Jindřich Brabec, Eduard Kudelásek, Vítězeslav Hádl, Miloslav Ducháč, Ladislav Kozderka, Leopold Korbař.

Ostatní tvoriví pracovníci kultúry a umelci: Karel Hvížďala, Svatopluk Pekárek, Jiří Štursa, Milan Podzemný, V. J. Žižka, Alfonz Bednár, Jozef Zachar, Dušan Hanák, Vladimír Ondruš, Ľudovít Filan, Ján Beer, František Polák, Jiří Prokel, Vlastimil Nesrsta, Jaroslav Dietl, Ivo Paukert, Přemysl Podlaha, Jiří Chalupa, Svatava Simonová, Štěpánka Haničincová, Eva Výborná, Jiřina Finková, Blanka Nováková, Erich Einhorn, Vojtěch Cynibulk, Jiří Švengsbír, Jaroslav Tumlíř, Vladimír Justl, Jan Krasl, Jiří Ornest, Michal Pavlata, Jiří Krejčík, Zdeněk Podskalský, Jaromil Jireš, Julius Matula, Ota Zelenka, Drahoslav Makovička, Karel Cop, Karel Valtera, Rudolf Stahl, Eva Trejtnarová, Vít Olmer, Ludvík Žáček, K. M. Walló, Irena Skružná, Roman Nikodým, Leoš Jirásek, Jiří Soldát, Tibor Podhorec, Jan Czech, František Nepil, Karel Pacner, Stanislav Bártl, Jindřich Bešta, Jiří Winter-Neprakta, Vladimír Renčín, Bohumír Ceplecha, Jiří Sliva, Jiří Lebeda, Jan Tenora, Antonín Borovanský, Václav Dort, Dagmar Kotmelová, Šárka Kosková, Karel Wojnar, Hana Juračáková, Vladimír Kotmel, Otakar Kosek, Boris Filan, Peter Duhan, Ada Straková, Leopold Moravčík, Izabela Pažítková, Peter Maťašovský, Karol Polák, Dušan Gabáni, Rudolf Gallo, Igor Tekely, Jiří Menzel.


Anonymous

#4

2020-03-22 11:10

Kde sa stratil môj komentár?Toto je demokracia?



Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...