Najväčšia petícia za reguláciu poľovníctva - 50 tisíc podpisov

Najväčšia petícia za reguláciu poľovníctva - 50 tisíc podpisov / Oznamy / Petičné hárky / Komentáre


Hosť

#26

2017-04-12 14:59

Dalsie stupidity polovnikov /nestaci im, ze preukazatelne zabijaju gravidnu zver/

 

Jelenica porodi /vrhne/ mláďa v juni. Mláďa cicia mlieko matky najmenej styri mesiace!!! Cize jun,jul, august, september urcite!
A teraz sa pozrime na vyhlasku lovu zveri v platnom zneni www.nasepolovnictvo.sk riadok 11,12. Podla zelenych policok vidime, ze polovnici zabijaju jelienca a jelenicu uz od polovice augusta!!!

-Cize zabijaju jelienca v mesiacoch, ked je este odkazane na cicanie mlieka od matky!!! Dalsia vec je ta, ze ked matke zabiju polovnici jelienca a ta prestane kojit, s velkou pravdepodobnostou sa jej zapalia mliecne zlazy, vemena!!!

-matka chodi s mladatom a ked polovnici zabiju matku, mláďa kedze je odkazane este na cicanie neprezije v prirode!!! Chodi samo, bludi, hlada, place!!!

 


Hosť

#27 Re:

2017-04-26 12:42

2 Dalsie stupidity polovnikov - /zabijanie gravidnej zvery, matiek a mladat bytostne zavislych na mlieku matky/

 

Danielka /samica daniela/ porodi-vrhne mláďa koncom juna az zaciatkom jula. Mláďa cicia mlieko matky styri mesiace. Cize jul, august, september, oktober! Teraz znovu kuknime do vyhlasky lovu zvery v platnom zneni www.nasepolovnictvo.sk konkretne riadok 10. Podla zelenych policok vidime, ze polovnici zabijaju danielku a danielca uz od polovice augusta!!!

-Cize zabijaju danielca v mesiacoch, ked je bytostne odkazane len na mlieko od matky!!! Dalsia vec je ta, ze matke sa po zabiti jej mladata s velkou pravdepodobnostou zapalia mliecne zlazy vemena co moze byt pricinou nadorov!!!

-matka chodi s mladatom a ked polovnici zabiju matku, mláďa kedze je odkazane na mlieko neprezije v prirode!!! Chodi samo, bludi, hlada matku, place!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-ked polovnici zabiju mlada, uz bolo uvedene ze matke sa zapalia mliecne zlazy, vemena co moze byt pricinou nadorov.

Tak toto je to sucasne slavne polovnictvo !!!


Hosť

#28

2017-04-28 13:23

Tiez upozornujeme na zabijanie srncej zvery ci jelenej zvery atd. na spolocnych polovackach, kde pri love srncej evidentne dochadza k zabijaniu chovnych srncov /srnec ma parozky v case konania spolocnych polovaciek zhodene a tak polovnik v domneni ze striela po srne odvali nadejneho chovneho srnca!!!

Takze takto chovaju polovnici zver!!!

Taktiez lov krala hor jelena na spolocnych polovackach treba s okamzitou platnostou zakazat!!!
Jedna sa o nehumanny lov, pricom sa nerespektuju chovatelske zasady a nemoze byt ani reci o selektivnom odstrele!!!

Polovnik sa v ociach verejnosti takymto lovom a zabijanim sam  ponizuje na na uroven pytliaka ak nie na nieco este horsie!!!


Hosť

#29

2017-04-28 13:31

Spolocne polovacky /a zdravie zvery/.

 

sa prevadzaju v zime (11,12) ked je casto snehu neurekom, mraz. Zver je vtedy vysilena, vyhladovana. V lokalite polovacky sa dany okruh obkolesi polovnikmi a vypustia sa psy. Nasledne je zver nahanana, stvana psami.

Zabija sa vsetka raticova zver hlava nehlava a tak o SELEKTIVNOM ODSTRELE NEMOZE BYT ANI RECI !!!

Na jednej strane polovnici placu ako sa zver ma zle ako ju turisti vyrusuju, ako ju treba chranit a nerusit . Na druhej strane jej ony sami NAJVYRAZNEJSIE UBLIZUJU!!!, sokuju ju a sposobuju jej mimoriadne velke utrpenie!!!

Utekajuca zver/ gravidne srny!!!, gravidne danielky!!!, gravidne jelenice!!!, gravidne muflonky !!!, zajace/ pred dobiedzajucimi psami a za doprovodu kricania a vystrelov si ide nohy dolamat. Ma penu okolo papule z rychleho behu a je dostrielana dokrvavena na vselijakych moznych miestach na tele od noh az po odstreleny rypak a zomiera v ukrutnych bolestiach za revu a hryzenia psov.

 Je to neeticke, nehumanne,brutalne!!!


Hosť

#30

2017-04-28 13:44

 

Myslime si, ze takymto zabijanim sa polovnik v ociach verejnosti odsudzuje sam!

A ked verejnost nasledne konstatuje ze polovnik je raubir, pytliak, k.k.t , zly clovek voci prirode a zvieratam za to si v prvom rade moze polovnik sam.

Verejnost nie je hlupa a ak si polovnici myslia, ze mozu donekonecna polovat tak ako poluju, kradnut z lesa, (cest vzacnym vynimkam) robit pokutne ksefty, porusovat zakony a oblbovat obyvatelov tohoto statu tak sa velmi mylia.




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...