Výzva k politickej zodpovednosti

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Výzva k politickej zodpovednosti.

Ivan

#26

2016-07-15 08:51

 

Este v roku 2009 so mal tento postoj..., a nemenim ho...!

Spajame sa s vojnovymi zlocincami..., ktori uz mali visiet   (Ivan, 07.10.2009 10:15) | na opratke...!!! Tony Blair..., zlocinec zodpovedny za bombardovanie civilnych cielov, vratane porodnice s par dnovymi detmi v Belehrade a inych miestach Juhoslavie..., zlocinec, ktory sa spojil s albanskym drogovym kartelom..., zlocinec ktory ma na svedomi zlocinecky utok na Irak..., s milionom mrtvych...!!!   Javier Solana..., zlocinec zodpovedny za bombardovanie civilnych cielov, vratane porodnice s par dnovymi detmi v Belahrade a inych miestach Juhoslavie..., zlocinec, ktory sa spojil s albanskym drogovym kartelom...,   Bernard Kouchner..., zlocinec zodpovedny za bombardovanie civilnych cielov, vratane porodnice s par dnovymi detmi v Belehrade a inych miestach Juhoslavie..., zlocinec, ktory sa spojil s albanskym drogovym kartelom..., zlocinec, ktory neuznava ziadne konvencie ci Chartu OSN, v pripade vytvorenia tzv. statu Kosovo, zlocinec, ktory sa podielal na vrazdach a obchodoch s organmi zavrazdenych Srbov, zlocinec ktory ma na svedomi zlocinecky utok na Irak..., s milionom mrtvych...!!!   Obcania vychodnej Europy..., to si nechame vladnut zlocincami...?!!! 17. november je vhodna prilezitost na raznu protikolonialnu zmenu...!!!  

Ivan

#27

2016-07-15 09:09

Ako verit zapadnym genozlocincom, ktori posliapali...   (Ivan, 05.04.2011 10:23) Chartu OSN a tym vlastne aj vsetky suvisiace zmluvy, vratane Zenevskych konvencii, ktore sami podpisali a ratifikovali a o ktore sa opieral svet od ukoncenia druhej svetovej vojny...   V rozpore s Chartou OSN zapadni genozlocinci napadli suverenny stat Juhoslaviu, v rozpore so Zenevskymi konvenciami brutalne utocili na civilne ciele, ako boli elektrarne, televizie, nemocnice a pod. aby zlomili odpor vlady...   Rovnako si pocinali pri zlocineckom a lzou podlozenom utoku na Irak, kde nicili vodarenske zariadenia, aby mucili obyvatelstvo smadom... Kde znicili a vykradli tisicrocne kulturne pamiatky ludskej civilizacie...   Ako verit zlocincom, ktori sa spajaju s drogovymi zlocincami v Kosove, ktori sa zucastnuju po vzore Mengeleho, vrazd Albancami zadrzanych Srbov a odberu ich organov na obchod...   Tymto barbarom nemozno uz verit ani ked povedia kolko je hodin...

Ivan

#28

2016-07-15 10:51

Preniest utrpenie sposobene zlocineckymi agresiami…


na podu agresora je oddavna najucinnejsia obrana…!!!


 


Vsimnite si, ako agresori do Afganistanu, Iraku, Libye, podporovatelia zvrhnutia vlady v Syrii, strojcovia rozvratu Ukrajiny…, dnes VRESTIA…, ked sa utrpenie milionov ludi, smrt statisicov, nakoniec prenieslo aj na ich podu…!


Za par dni budu tito zlocinci stat v prazdnej bruselskej ulici pred kamerami…, aby demonstrovali v televiziach s krovim z inych demonstracii svoju, tzv. jednotu…


Ale, kde boli ked zlocinci vrazdili od Afganistanu az po Libyu…? Kde stali pred kamerami…?


Zlocinci si namyslali, ze moslimsky svet im bude vzdavat vdaky za zbombardovanie svatby chudobneho Afganca…, za tisice mrtvych deti, za tisice s poskodenim zdravim, bez oci, bez ruk po bombardovani…, to su pre zlocincov len tzv. vedlajsie straty…


Dnes sa po bruselskych ci francuzskych uliciach povaluju tiez len „vedlajsie straty“, tak preco ten vresk po celej Europe…?!


 

Ivan

#29

2016-07-15 10:54

JE LEN JEDNO RIESENIE IMIGRACNEJ KATASTROFY…!!!


 


A tym riesenim je verejne priznanie, ze katastrofu sposobili zlocinecke utoky na suverenne staty zapadnymi zlocincami, aby sa zmocnili ich ropnych a inych surovinovych zdrojov, za ktore nechceli riadne platit…!!!


A nasledne MUSI BYT OBNOVENY NORIMBERSKY SUDNY TRIBUNAL,


ktory bude sudit vojnovych zlocincov Zapadu za napachane vojnove zlociny, vratane obnovenia trestu smrti. Dalej musia nasledovat vojnove reparacie od zlocineckych statov a subezne pod hlavickou OSN obnovovanie statnosti, infrastruktury a priemyslu, ktore zapadni genozlocinci znicili…! A subezne s obnovou statnosti aj repatriacie utecencov pred hrozami sposobenymi zapadnymi zlocincami…!


Ak nedojde k tomuto procesu, tragedia bude pokracovat…!