Za zachovanie statusu quo na UCM v Trnave

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Za zachovanie statusu quo na UCM v Trnave.

Gorbačov

#1

2016-06-01 07:45

Prosíme, aby ste vypĺňali celú adresu bydliska a taktiež ak ste bývalí študenti, tak namiesto triedy napíšte bývalý študent/študentka HIST/HIVO/HISL. Ďakujeme

Jiri Sil

#2

2016-11-03 09:50

Dobry den.

Dr. Michal Chvojka byl nekolik let mym kolegou na doktorskem studiu v Opave. I nadale jsme se prilezitostne setkavali a komentovali korme svych odbornych zalezitosti tez situaci na svych pracovistich. Dle meho nazoru svymi odbornymi aktivitami i lidskym pristupem  rozhodne naplnoval predstavu o dobrem vysokosloskem pedagogovi. Se znepokojenim proto sleduji, ze v zalezitosti jeho setrvani na univerzite v Trnave se musi angazovat studentska petice. Jsem toho nazoru, ze cloveka jeho rozhledu a kvalit bude prinosem kazdemu akademickemu pracovisti v oboru historickych ved. Pokud o nej Univerzita Cyrila a Metodeje v Trnave nestoji, je to dle mne predevsim jeji skoda.

Pod petici jsem se nepodepsal, vzhledem k tomu, ze je urcena jeho soucasnym i byvalym studentum. Plne ji ovsem podporuji. Jelikoz ostatni pedagogy, o nichz je v petici zminka, osobne neznam, vyjadruji se pouze k M. Chvojkovi.

S pozdravem Mgr. Jiri Sil, Ph.D., Zemsky archiv v Opave a Slezske zemske muzeum, Opava (CR)