Výzva za transparentú a férovú komunikáciu samosprávy v Trenčíne


Hosť

#1

2016-04-22 15:10

Dokedy mame trpiet ? MU si robi s nas posmech. S tym treba uz skoncit. Sme obyvatelia Trencina,dokedy mame trpiet to ponizovanie? Cele vladnutie Bez ladu a skladu by malo skoncit. Odkedy nastupil karierista Rybnicek,vsetko ide dolu vodou. Znicil kupalisko,podpisal zeleznicu ktora este 5 rokov nebude fungovat a pri tom je zbytocna. Rozbil normalne spoluzitie obcanov.

Hosť

#2

2016-04-22 15:33

Dlhodobo sa zaujimam o dianie v nasom meste,ako obciansky aktivista. poukazujem na viacere netransparentne rozhodovanie samospravy
Jozefína

#3 Re:

2016-04-22 18:15

#1: -  Znicil kupalisko,podpisal zeleznicu ktora este 5 rokov nebude fungovat a pri tom je zbytocna. Rozbil normalne spoluzitie obcanov.

 Dobrý deň,

k úvodu Vašeho príspevku nieje hodné sa vyjadrovať, pretože neobsahuje vecné tvrdenia. Avšak klamstvá v jeho pokračovaní predsalen treba osvetliť :)

Dovolím si pochybovať o Vašom právnom povedomí a podrobnej znalosti veci modernizácie železničnej traťe v úseku Trenčína. Modernizácia železničnej trate nieje zbytočná, práve naopak, veľmi potrebná a na mieste. Celý proces začal a jeho väčšina úkonov bola schválená dávno pred tým, ako bol Rybníček zvolený viac ako 10.000 ľudmi v 2010. Kto tvrdí inak Vás klamal a snažil sa robiť populistické vyjadrenia vo svoj vlastný prospech, slávu, aby mal čo povedať.

Kúpalisko komentovať hádam netreba, všetci, kto nechcú zavádzať vedia, že kúpalisko bolo označené na sanáciu ešte pred príchodom Rybníčka a meškanie novej plavárne je spôsobené opakovaním meškaním Železníc SR, nie mesta.

Naviac, normálne spolužitie občanov úrad nenarúša, pretože tie "hate" nenávistné emocionálne hádky na Facebooku číta dookola tých istých 70 ľudí, ktorí si tak povediac do krúžku vylievajú osobnú zlosť na celý svet na jednu verejnú osobu.

Nehovorím, že všetko čo sa za posledných 6 rokov v meste stalo bolo vždy dokonalé, ale neobjektívne vykrikovanie a účelové zavádzanie, spoločnosť, o ktorú Vám tak strašne ide, neposúva vpred, ale vzad.

Ďakujem za prečítanie,

Pekný večer.

Jozefína


Hosť

#4 Re: Re:

2016-04-22 19:11

#3: Jozefína - Re:  

 Ked tu máme plnohodnotne diskutovať  , Jozefína , mohli by ste  uviesť svoje plné meno ? A držte sa prosím merita veci , čo v tomto prípade je Petícia

 

S pozdravom  Fiala Pavol

Jozefína

#5 Re: Re: Re:

2016-04-22 19:26

#4: - Re: Re:  

 Ďakujem pekne za upozornenie pán Fiala. Chcela by som Vás ale poprosiť, aby ste rovnako objektívne napomenul ostatné dva príspevky, ktoré sú publikované ako "hosť" a nejednajú o podstate veci - petícii.

S pozdravom,

Jozefína


Hosť

#6

2016-04-22 21:44

Ten druhý príspevok je môj , , neviem prečo som "hosť" , ale aj tak  Vás prosím o plné meno , Vaše argumentácie sú hodné  trochu rozobrať 

Fiala Pavol

 


Hosť

#7

2016-04-23 13:19

Lebo je racionálna a pokojne ju zverejním aj v TV Trencin pán Letko!...

Hosť

#8

2016-04-24 13:26

Okrem petície, navrhujem referendum.
Norika Brzdová

#9 Re:

2016-04-24 20:36

#8: -  

 Lol nice!

Kliment Paciga
Hosť

#10

2016-04-25 20:44

Je to ocividne zavadzanie dalsej mestskej dane, ci priam vypalneho, ktoremu sa neda vyhnut.
Naviac zonovanie a pravidla su jednoznacne navrhnute na maximalizaciu zisku mesta a nie v prospech obcanov.

Z mesta sa stane jedno obrovske platene parkovisko.

Ja nemam problem zaplatit parkovne, ak nie je volne neplatene miesto, ale ziadat toto plosne na uzemi prakticky celeho mesta od vsetkych ?

 Dalej, v zonach A a B platia parkovne vsetci, aj drzitelia PK. No a staci sa pozriet, kam az siaha zona B. Atd,atd...

Nevyvazeny pomer povinnosti a prav v navrhu je skoda komentovat.

A to sa desim toho, co caka obyvatelov sidliska Juh v dalsej faze.

Treba ziadat definovanie protihodnoty, ktoru za toto vypalne obyvatelia dostanu. A zdokumentovanie kazdeho jedneho noveho parkovacieho miesta, ak vobec nejake budu.

Bohuzial sa zajtra nemozem zucastnit tej "prezentacie", avsak drzim palce vsetkym zucastnenym oponentom.

 

pičleba

#11 Re:

2016-04-27 03:04

#10: Kliment Paciga -  

    Riešenie je jednoduché. Kúpte si pozemok a dovoľte na ňom bezplatne parkovať všetkým sympatizantom a oponentom!

NM

#12 R

2016-04-27 03:21

 http://komunalnamasturbacia.eu/ - aktivisti trenčianski ste aj Tu jasne ukázali vaše dlhodobé priority....

 

Kliment Paciga

#13 Re: Re:

2016-04-27 13:25

#11: pičleba - Re:  

 Ma tu laskavo nespajaj s tym nechutnym faskom. Pisem za seba. Problem nie je parkovacia politika ale ide o to AKA. Lebo toto je ciste vypalnictvo.

Velmi silne toto pripomina kauzu predaja ZS.

Zatial vzdy som bol Rybnickov fanusik (a volic), ale su veci, kde naozaj z nejakeho dovodu ulieta.

Pes Klimenta Pacigu

#14 Re: R

2016-04-27 13:34

#12: NM - R 

Co je to za demenciu ten web ?!?!?

Aj ked toto "Z á p i s n i c a zo zasadnutia Mestského zastupiteľstva v Trenčíne, konaného dňa 2. júla 2015" je zaujimave citanie vzhladom na sucasne snahy.


Hosť

#15

2016-04-27 21:48

Štát, mesto resp. každá verejná inštitúcia by sa mala starať o svojich občanov tak, aby im čo naviac uľahčila život a čo najmenej ich zaťažovala rôznymi obmedzeniami a poplatkami. A skutočnosť je bohužial presne opačná, pretože všetky inštitúcie život človeku len komplikujú. Či už chce človek pracovať, podnikať, stavať dom, parkovať. Jednoducho žiť. Najdôležitejšie je, aby človek platil za všetko obrovské dane a poplatky, ktoré si prerozdelí zopár vyvolených. Je to už absurdné ako funguje tento systém.        

Fero

#16 Dafuq

2016-05-02 20:57

Tak pani, mozete ten paskvil pripomienkovat - http://www.trencin.sk/index.php?s-cv-contentID=12288&s-cv-embeddedID=108462 .

Davam priklad Puchova - http://www.puchov.sk/parkovanie-0.html + teraz si odhlasovali naviac znizenie o polovicu.


Hosť

#17

2016-05-04 10:50

Z akých plôch na daných sídliskách získa mesto nové parkovacie plochy ? Každý malý priestor medzi domami sa zastavuje, to fakt si budeme pozerať z balkóna do balkóna, alebo na ulicu na zaparkované autá ?
Prečo majú mať poslanci opäť výhodu vo finančnej oblasti ?
Nie len dôchodci, ale aj zamestnani mladi ľudia zo svojich mesačných zárobkov nemôžu pokrývať neustále ďalšie a ďalšie poplatky, ktoré určujú ľudia vo vysokých kreslách s platom, s ktorým sa iba neprestravujú ako mnoho iných rodín. Na parkovné nebudú mať viacerí trenčania, potrebujú ich na životne dôležitejšie veci, na jedlo, na doktorov a lieky, niektoré rodiny sú radi, keď sa aspoň občas dostanú so svojim autom iba k doktorovi mimo miesta svojho bydliska.
Dosť je zem preťažená nezmyslami, zaťažme ju ešte ďalšími parkovacími miestami. Za chvíľu aj vtákov neuvidíme bežne na dvore, ale v ZOO kvôli honbe za industriálnym životom plný nenávisti a nenásytnosti.

Vďaka pán primátor za opäť ďalšie bremeno.

  


Hosť

#18

2016-05-04 11:00

Dobrý deň prajem,
ja by som rada vedela kde konkrétne sa vytvoria sľubované ďalšie parkovacie miesta, či už v centre mesta, ale hlavne na všetkých sídliskách - verím tomu, že sa vyčlení plocha zelene (trávnik, stromy ...), ktoré sú pri našich domoch už teraz v minimálnom počte a na minimálnej ploche. Ale hlavne, že budeme mať z okna výhľad na dlažbu a autá ! A ak si myslí pani Marčeková, že tie rodiny, ktoré majú 4 autá, že už nebudú pred domom parkovať so 4 autami, tak je na veľkom omyle - kde asi zaparkujú tie ďalšie 3 autá - do svojej obývačky ??? Niekde ich predsa budú musieť zaparkovať ! Za všetko človek platí v dnešnej dobe, pomaly budeme platiť aj za vzduch ktorý dýchame, nechápem prečo by mali mať bohatší ľudia opäť výhody, že páni poslanci. Veď aj dôchodca, ktorý je na tom zďaleka finančne inde, určite v rámci svojich možnosti využíva svoje auto aj na dôchodku.
"Stavajme do bezvedomia, zničme všetko čo nám naša zem dáva, veď teraz tu žijeme my a my to takto chceme".
Kto nám dal to právo ? Nenásytnosť nemá hraníc.

Hosť

#19

2016-05-04 11:21

Vymyslite konečne pre trenčanov čo by ich aj potešilo, a nie čo ich akurát rozladí a stavia do úzkych, že o čo sa zas musia uskromniť ... čo si asi tak nekúpiť, aby som mohla vyplatiť parkovaciu kartu a na ďalšie parkovacie poplatky, ktoré nekončia iba zaplatením jednej karty ...
Trenčín má mať úplne iné priority ako sa zamýšľať nad tým, či zaparkujem svoje druhé auto tesne pred svôj barák, alebo o 500 m ďalej ... každý si poradí ako vie, a platiť za to naozaj nemusí.
Prečo by som si mala zaplatiť za miesto, kde pred tým rástol krásny strom a žilo na ňom potrebné živočístvo, a za miesto, kde má stáť odparkované auto nie moje, ale ktoré bude rýchlejšie doma, a ešte budem každý deň myslieť na to, panebože kde ja večer unavená z práce zaparkujem ??? Teraz veru takéto starosti nemám. Vďačím za miesto, ktoré si nájdem a vidím strom, ktorý moju dušu každý deň pohľadí a obohatí ...
Človek v dnešnej dobe iba robí od rána do večera ako kôň a žije život ako vo feudalizme ...
Páni poslanci a úradníci, čo tak chodiť do práce na bicykli, a ešte lepšie peši ... a hneď je v centre k dispozícii viac parkovacích miest. A videli by ste aj ten bordel v Trenčíne (všade odpadky, špina, nezmyselné reklamy ...) toto vás netrápi ???
Radšej rozmýšľajte nad inými zákonmi ako chrániť životné prostredie, nakúpte kontajnery, náradia, a dajte ľuďom prácu na zveľaďovaní životného prostredia, a začnite konečne pokutovať nevychovancov, čo si nevedia vážiť, že žijú na zemi, bez ktorej by ani nedýchali !
 


Hosť

#20

2016-05-04 11:51

Pán Primátor,
je veľa iných dôležitejších vecí na uzákonenie a podstatne viac času by ste im mali venovať, ako venovať sa projektom, ktoré mesto iba zničia - Výrok "v meste bude viac parkovacích miest" - je aká zas politika a hlavne pre koho zas prospešná, možno sa na tom nabalí opäť nejaká stavebná firma ... zbúrame staré pamiatky, alebo vyklčeme parky ... no a však prečo nie, veď sme ich nestavali a nesadili, a po nás tu zostanú nezmyselné betónové parkoviská.
Zamerajte sa neplatičov daní, pokutujte barbarov a ničiteľov mesta (budov, ciest, zelene ...) pokutujte majiteľov bojových plemien, že si svoje "teľa" nechávajú voľne behať, kúsať do všetkého čo sa mu znepáči a ďalší majitelia iných psov sa môžu každý deň aj posrať strachom ...
Prejdite sa do Nového Mesta nad Váhom, kde je každý papier vyzbieraný a kde vidieť každý deň pracovitých ľudí, ktorý sa starajú o svoje mesto !
Trenčín na to, že je obdarené históriou a má vďaka našim predkom možnosť čerpať peniaze aj z týchto zdrojov, je špinavé, neútulné, zničené ...
Prosím, začnime sa už konečne venovať väčším životným a kultúrnym hodnotám ... a neničme aj to málo, čo máme.


Hosť

#21

2016-05-04 12:18

Pán Primátor, páni poslanci,
to čo je zase za politický ťah "Mesto Trenčín bude mať viac parkovacích miest" ?
Rád by som sa dočítal: "Mesto Trenčín bude mať ďalšie parky, a zeleň bez odpadkov" ... "Mesto Trenčín pripravilo týždenné čistenie mesta - zapoja sa do nej všetci študenti na území mesta Trenčín" ... a tak ďalej a tak ďalej ...

Pani Marčeková, vy máte jasno v odpovedi na svoj výrok ohľadne parkovania majiteľov viacerých áut ?
No, kde asi dľa vás bude majiteľ 4 áut parkovať ostatné 3 autá ?
No, predsa na tom istom mieste kde doteraz.

Skutočne absurdné, aby Trenčín na to, že je obdarené históriou a má vďaka našim predkom možnosť čerpať peniaze aj z týchto zdrojov, bolo zanedbané, špinavé, zničené ... a my sme sa tu zaoberali a zaťažovali, kde asi tak v tom špinavom meste zaparkujeme.

Začnime sa už naozaj venovať väčším životným a kultúrnym hodnotám ... a neničme skutočne aj to málo, čo máme.
To skutočne sme tu všetci tak duchovne nezrelí ? Začnime žiť a konať konečne v prospech "nás" všetkých - rovnováha zeme a života.

Nie ste veľkým príkladom pre tak krásne mesto, ako je jedno z mála na Slovensku, začnite si to mesto viac vážiť !