Za zachovanie MC SENECKÉ SLNIEČKO

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Za zachovanie MC SENECKÉ SLNIEČKO.


Hosť

#1

2016-03-14 20:30

Znova sa mi potvrdilo, ze zas co je v Senci dobre pre deti chcu zrusit... Toto centrum je idealnym miestom pre deti. Okrem toho, ze sa tu mozu super zahrat naucia sa tu roznym novym veciam a zrucnostiam. Plus poradne pre mamicky. Dufam, ze sa podari udrzat tieto priestory.

Hosť

#2

2016-03-14 21:14

Bola som na materskej dovolenke skoro sedem rokov so svojimi tromi deturencami a MC bolo pre mna inspirujucim prostredim:) stretla som tu vela skvelych ludi, vypocula mnohe pribehy a vedomie, ze sa s podobnymi problemami pasuju aj ine, ma upokojovalo. Pri tretom dietati som sa zacala aj aktivne zucastnovat na chode centra, co ma nesmierne bavilo a dvihalo mi sebavedomie. Aj vdaka dobrovolnickej praci som sa nebala opatovneho navratu do prace:) dakujem vsetkym maminam dobrovolnickam za ich obetavu pracu: Jitke Hladkej, Lenke Grulovej, Lucii Klaucovej, Janettke Prokesovej, Andrejke Palcovej... a mnohym inym:) Podporte aj vy miesto, ktore pomaha:)

Hosť

#3

2016-03-15 10:19

Pretoze je ziaduce mat taketo centra v kazdom malom aj velkom meste. Ked sa da nie jedno,ale aj viac,aby sa mali kde rodicia s detickami stretavat,zoznamovat sa,vymyslat programy,zabavat sa a odovzdavat si skusenosti.
El

#4 Slniecko ma velke plusy

2016-03-15 18:28

1. Deti sa oboznamujú medzi sebou už vo veľmi skorom veku, čo podporuje sociálne zručnosti detí. Ako bábätká, tak aj batoľatá, ktoré ešte nemôžu ísť do škôlky sa inšpirujú staršími detičkami, ktoré v centre vidia a veľa sa od nich naučia.

2. Deti, čo pravidelne navštevujú MC majú rozvitejšie manuálne zručnosti (z vlastnej skúsenosti - keď malo moje dieťa 1,5r. ešte nemaľovalo a deti iné 1,5r., čo tam boli, sa už zapájali do tvorivých dielní)

3. Obohatené prostredie - deti majú v MC okolo seba veci, ktoré doma nemajú a naučia sa ich používať. (napr. Montessori rozvojové hračky)

4. Profesionálne poradenstvo - právna, rodinná- vzťahová poradňa, poradňa dojčenia a nosenia detí s odborníkmi. Zdieľanie a podpora v skupine a cenovo dostupné pre mamičky na rodičovskom s 200€/ mes. príjmom!

 

Ja vidím len plusy!


Hosť

#5

2016-03-15 19:10

Nase materske centrum.je uzasne. Moj 3r syn ktory nechodi do skolky (a ani nebude lebo sak do nejakej sa dostat je umenie) tam chodi rad. Stretava sa tam s inymi detmi a pre nas su tieto stretnutia dolezite! Pre neho, aj pre mna a moju malinku dceru.

Hosť

#6

2016-03-19 12:04

Pretože som za zachovanie MC SENECKÉ SLNIEČKO.