Za zachovanie MC SENECKÉ SLNIEČKO
Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Za zachovanie MC SENECKÉ SLNIEČKO.
Hosť |
#12016-03-14 20:30Znova sa mi potvrdilo, ze zas co je v Senci dobre pre deti chcu zrusit... Toto centrum je idealnym miestom pre deti. Okrem toho, ze sa tu mozu super zahrat naucia sa tu roznym novym veciam a zrucnostiam. Plus poradne pre mamicky. Dufam, ze sa podari udrzat tieto priestory. |
Hosť |
#22016-03-14 21:14Bola som na materskej dovolenke skoro sedem rokov so svojimi tromi deturencami a MC bolo pre mna inspirujucim prostredim:) stretla som tu vela skvelych ludi, vypocula mnohe pribehy a vedomie, ze sa s podobnymi problemami pasuju aj ine, ma upokojovalo. Pri tretom dietati som sa zacala aj aktivne zucastnovat na chode centra, co ma nesmierne bavilo a dvihalo mi sebavedomie. Aj vdaka dobrovolnickej praci som sa nebala opatovneho navratu do prace:) dakujem vsetkym maminam dobrovolnickam za ich obetavu pracu: Jitke Hladkej, Lenke Grulovej, Lucii Klaucovej, Janettke Prokesovej, Andrejke Palcovej... a mnohym inym:) Podporte aj vy miesto, ktore pomaha:) |
Hosť |
#32016-03-15 10:19Pretoze je ziaduce mat taketo centra v kazdom malom aj velkom meste. Ked sa da nie jedno,ale aj viac,aby sa mali kde rodicia s detickami stretavat,zoznamovat sa,vymyslat programy,zabavat sa a odovzdavat si skusenosti. |
El |
#4 Slniecko ma velke plusy2016-03-15 18:281. Deti sa oboznamujú medzi sebou už vo veľmi skorom veku, čo podporuje sociálne zručnosti detí. Ako bábätká, tak aj batoľatá, ktoré ešte nemôžu ísť do škôlky sa inšpirujú staršími detičkami, ktoré v centre vidia a veľa sa od nich naučia. 2. Deti, čo pravidelne navštevujú MC majú rozvitejšie manuálne zručnosti (z vlastnej skúsenosti - keď malo moje dieťa 1,5r. ešte nemaľovalo a deti iné 1,5r., čo tam boli, sa už zapájali do tvorivých dielní) 3. Obohatené prostredie - deti majú v MC okolo seba veci, ktoré doma nemajú a naučia sa ich používať. (napr. Montessori rozvojové hračky) 4. Profesionálne poradenstvo - právna, rodinná- vzťahová poradňa, poradňa dojčenia a nosenia detí s odborníkmi. Zdieľanie a podpora v skupine a cenovo dostupné pre mamičky na rodičovskom s 200€/ mes. príjmom!
Ja vidím len plusy! |
Hosť |
#52016-03-15 19:10Nase materske centrum.je uzasne. Moj 3r syn ktory nechodi do skolky (a ani nebude lebo sak do nejakej sa dostat je umenie) tam chodi rad. Stretava sa tam s inymi detmi a pre nas su tieto stretnutia dolezite! Pre neho, aj pre mna a moju malinku dceru. |
|
Petícia za zastavenie nebezpečnej zmeny ústavy
PETÍCIA: ZA SKUTOČNÚ OCHRANU ČLOVEKA A JEHO ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA
Petícia za zachovanie dostupnosti liekov na zriedkavé a onkologické ochorenia_Zásadná pripomienka SAZCH a pacientov k návrhu Vyhlášky pre stanovenie prahovej hodnoty posudzovaného lieku
Slovensko je Made in Europe! Otvorený list podnikateľov, investorov a zamestnancov vláde SR
Otvorený list vláde Slovenskej republiky od zamestnancov rezortu školstva
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O PREDČASNÝCH PARLAMENTNÝCH VOĽBÁCH
Zastavme výstavbu spaľovne odpadu v Hontianskych Tesároch, okr. Krupina
Petícia za zastavenie podávania elektrokonvulzívnej terapie na území Slovenskej republiky v záujme ochrany zdravia
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
Verejná výzva na podporu Žiadosti OZ Mier Ukrajine podanú na Generálnu prokuratúru, aby preverila konanie Roberta Fica v Moskve
Otvorený list akademickej obce vláde SR
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
Hromadná pripomienka proti finančnej diskriminácii neštátnych škôl
5457 Vytvorené: 2025-06-27
Hromadná pripomienka k zákonu o VŠ
2600 Vytvorené: 2025-07-14
Zachovajme dostupnosť sonografie prsníkov a mamografie
1755 Vytvorené: 2025-06-23
Hromadná pripomienka proti obmedzovaniu demokratických volieb
1534 Vytvorené: 2025-07-09
Petícia za zachovanie sojakrému
4650 Vytvorené: 2025-04-07
PETÍCIA: ZA SKUTOČNÚ OCHRANU ČLOVEKA A JEHO ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA
2480 Vytvorené: 2025-06-12
„Petícia za umiestnenie špeciálnych prebaľovacích pultov pre imobilných v bezbariérových WC.“
4441 Vytvorené: 2025-05-14
Vytvorenie autobusu z Cintorín Vrakuňa cez Biskupice-Podunajská, Most, Malinovo, Zálesie, Ivanka a konečná Bernolákovo
773 Vytvorené: 2025-06-29
Budúcnosť vzdelávania v maďarskom jazyku v Košiciach
763 Vytvorené: 2025-07-04
Petícia za záchranu pobočky Slovenskej pošty na Sibírskej ulici
739 Vytvorené: 2025-07-01
PETÍCIA ZA PRÍSNEJŠIE TRESTY ZA TÝRANIE PSOV A MAČIEK
2245 Vytvorené: 2025-02-13
Támogassa a szlovákiai magyar nemzeti közösség igazságos és minőségi oktatását!
685 Vytvorené: 2025-07-10
PETÍCIA ZA SLOVENSKO BEZ VETERNÝCH PARKOV
14554 Vytvorené: 2025-05-12
Petícia za legislatívne obmedzenie registrácie na sociálne siete pre deti mladšie ako 16 rokov, registrácia len s OP a s biometriou tváre a efektívne riešenie obchádzania pravidiel
2040 Vytvorené: 2025-04-16
Petícia za obnovenie chirurgickej pohotovosti v Zlatých Moravciach
3475 Vytvorené: 2025-06-02
Petícia za zákaz psov v osadách na celom území Slovenskej republiky.
23560 Vytvorené: 2021-01-17
Petícia za zachovanie pobočky pošty na Sibírskej ulici
383 Vytvorené: 2025-07-02
Petícia za zastavenie nebezpečnej zmeny ústavy
5820 Vytvorené: 2025-06-02
Petícia za klimaticky odolný Pezinok: proti výrubom hodnotných stromov, za plánovanie s verejnosťou a rozvoj s ohľadom na zmenu klímy
340 Vytvorené: 2025-07-15
PETÍCIA ZA ZACHOVANIE POŠTY KOŠICE 10
336 Vytvorené: 2025-07-10