Hromadná pripomienka Fóra života k Akčnému plánu pre LGBTI

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Hromadná pripomienka Fóra života k Akčnému plánu pre LGBTI.


Hosť

#26

2015-10-17 12:52

Plne sa stotožňujem s Hromadnou pripomienkou Fóra života k Akčnému plánu pre LGBTI a nemôžem súhlasiť s "rodinou on + on alebo ona + ona", aby si adoptovali dieťa a vychovávali ho, lebo takéto partnerstvo je neprirodzený vzťah.
Peter Pauliny

Hosť

#27

2015-10-17 15:22

pretoze sa mi zda, ze nas idu ujarmit totalni sialenci - darebaci, ktori ani nevedia, co robia

Hosť

#28

2015-10-17 16:12

Kto dnes mlčí, bude zajtra umlčaný

Hosť

#29

2015-10-17 17:41

Pretože si myslim, že treba chraniť rodinu ako zakladnu bunku spolocnosti a chranit mravny zivot v nasej spolocnosti

Hosť

#30

2015-10-17 19:13

nechcem tu sodomu a gomru

Hosť

#31

2015-10-17 19:28

SOM ZA ZIVOT,LEPSIE AKO MANZELSTVO MUZA A ZENY NEEXISTUJE.

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2015-10-18 08:05



Hosť

#33

2015-10-18 09:26

pretože je v súlade zo zdravým rozumom a s morálnymi univerzálnymi princípmi

Hosť

#34

2015-10-18 10:18

Som zato, aby si menšinová komunita LGBTI žila, ako uzná za vhodné. Ale som proti tomu, aby mala nadpráva: - narušujúce rodičovské práva; - slobodu slova; - ktoré ohrozujú vzdelávanie a výchovu detí v mravnom duchu (vrátane detí tejto komunity, alebo detí vychovávaných – ilegálne touto komunitou); - ktoré by im dovolili vnášať do spoločnosti rad ďalších rizík. Milan Semančík


Hosť

#35

2015-10-18 12:18

Je dôležité mať jasný a otvorený postoj k danej problematike.
Vyberte si prezívku

#36

2015-10-18 18:59

vy musíte na vládu pritlačiť. petíciami sa vám to nepodarí. musí sa sformovať ľudové hnutie odporu a treba viesť nenásilný boj proti všetkým týmto špinavostiam. pokiaľ slováci nezodvihnú zadky zo stoličiek a nezačnú sa organizovať a mobilizovať, tak sme v prdeli. nenasilne.sk - články a materiály o nenásilnom boji, teórii politickej moci atď. preštudovať, zdieľať, konať!


Hosť

#37

2015-10-18 20:11

Pretože mi nie je ľahostajný morálny vývoj našej mládeže pod vedením príkazov LGBTI z EÚ...atď..

Hosť

#38

2015-10-18 21:21

Pretože nechcem, aby sa na úkor normálnej rodiny zvýhodňovali tí občania, ktorí uprednostňujú iný spôsob spolužitia. Podotýkam a zdôrazňujem slovo zvýhodňovali, pretože krok po kroku sa tak koná a považujem to za cielené.

Hosť

#39 39

2015-10-18 22:50

Pretože je to boj v duchovnej sfére. "Ten " kto vymyslel systém zneužitia LGBTI osôb-spúšťa teror na ľudí na celom svete. Pravda je taká,že "Ten" ľudí v skutočnosti nenávidí.


Hosť

#40

2015-10-19 13:10

Som zhrozená nad požiadavkami skupiny LGBTI a keďže som učiteľkou, určite nesúhlasím, aby sa dostávali do učebných osnov a celkovo do výchovy absurdity, ktoré sú spomínané v pláne LGBTI.
notorický občan

#41

2015-10-19 14:00

Vychádza z Vládnej stratégie ochrany a podpory ľudských práv, ktorá je postavená v jej prevažnej časti na genderovej ideológii, a tá, je v rozpore s ústavným: "Slovensko sa neviaže na žiadnu ideológiu ani náboženstvo", najmä v časti ideológia. Mojou parketou sú ľudské práva, zaoberám sa nimi ako bloger: http://www.blogovisko.sk/author/notorickyobcan


Hosť

#42

2015-10-19 15:02

Pretože som matka a nie je mi jedno čo sa budú moje deti učiť v škole.A tiež preto lebo som veriaca a verím v prirodzenosť danú od Pána Boha otec matka, dieťa a nie nejaké ľudské výmysly.

Hosť

#43

2015-10-19 15:06

Podpísala som pripomienku, lebo je to nadmieru dôležitá a záslužná vec. Ide o budúcnosť národa a celého civilizovaného sveta.

Hosť

#44

2015-10-20 20:37

lebo mám ešte zdravý rozum a chcem aby ostal aj mojim deťom

Hosť

#45

2015-10-22 18:46

Je to v zásadnom rozpore s morálkou ľudstva.
Veronika

#46 Krestania

2015-10-31 17:41

Vazeni priatelia :) Namiesto toho, aby ste hladali kladivo na carodejnice, skuste sa pozriet do inych ako krestanskych kultur a najdete vela zaujimaveho. V niektorych kulturach transrodovych ludi chapu ako velmi dolezitych v spolocnosti, v inych ich kamenuju. Je len na nas, ktoru cestu si vyberieme. Mam pocit, ze vy ste si uz vybrali. Este ze je v tom tolko lasky k bliznemu :) Ja tu vsak citam iba nenavist, zatrpknutost a to este k tomu pod zastitou pana Boha. Podla ktoreho prikazania to konate ?


Hosť

#47

2015-11-07 20:32

primitívni a trápni homofóbovia, strčte sa niekam!


Hosť

#48 Re:

2015-11-20 12:55

#47: -  

 Ty si asi tiež teplý, že?


Hosť

#49

2015-12-01 11:03

Osoby LGBTI majú dostatočné práva v našom štáte tak ako všetci občania.
kresťanská láska

#50 Re: Krestania

2016-01-02 18:03

#46: Veronika - Krestania 

Homosexuálne cítiacich ľudí rešpektujem v súlade s božím prikázaním milovať svojho blížneho. Sú to zranení ľudia, ktorí zažívajú na vlastnej koži problém s vlastnou sexuálnou identitou. Láska k nim znamená, že sa ich budem snažiť pochopiť a odkázať ich na skutočnú pomoc, ktorá spočíva v psychologickej terapii, ktorá zaznamenala v tejto sfére aj úspechy, avšak tie sa zamlčujú, lebo nie je spoločensky žiadúce aby sa vedelo, že homosexualita sa dá liečiť.

Takže homosexuálne cítiacich považujem za svojich bratov a sestry, ale nijako im nepomôžem, ak im poviem, že cítiť sa byť priťahovaný k osobe rovnakého pohlavia je správne a normálne a odobrím im gender teóriu, ktorej najväčšou chybou je, že "platí" len pre homosexuálov (a teda nie pre 95 % ostatných), lebo bola vytvorená homosexuálne cítiacimi ľuďmi a je preto šitá iba im na mieru. Pre zvyšok spoločnosti, teda pre heterosexuálnu väčšinu je táto teória nezmyslom, ktorý mu chce táto menšina nanútiť. A práve v tomto nátlaku je základný problém. 

Moja kresťanská láska ku gayom a lesbám (ako sa oni sami označujú) neznamená, že im dovolím, aby ubližovali svojou gender ideológiou nevinným deťom. Aby zneisťovali deti v ich pohlavnej identite tým, že im budú už od škôlky navrávať, že aj keď sa narodili ako dievča, môžu si vybrať, že budú chlapcom a opačne, a tým im spôsobovať psychické problémy. Nemôžem dovoliť, aby im v škole premietali porno a demonštrovali homosexuálny pohlavný styk ako alternatívu heterosexuálnemu, podnieťovali k masturbácii, aby spoznávali svoju sexualitu, ako sa to robí na školách na západe. Nemôžem dovoliť, aby dievčatá v ženských sprchách na plavárni videli nahých dospelých chlapov, ktorí keďže sa cítia byť ženami, majú "ľudské právo" promenádovať sa v adamovom rúchu a obzerať si dievčatká v ženskej šatni. Kto potrebuje viac ochrany - dospelí alebo deti? Aj tieto nevinné deti sú moji blížni a aj ich mám milovať, ako mi to káže Boh. Ježiš povedal, že tomu, kto by pohoršil dieťa, by bolo lepšie zavesiť mlynský kameň na krk a hodiť do vody. Ako kresťan preto nemôžem mlčať, keď sú tu zjavné snahy na pohoršenie detí, ktoré sa samé nemôžu brániť. 

Mojimi blížnymi sú aj rodičia, ktorým ideológovia gender teórie zakazujú hovoriť do výchovy svojich detí v oblasti sexuality na základných školách. Štát tak pod vplyvom tejto ideológie upiera základné rodičovské práva rodičom, dokonca ich trestá či v niektorých krajinách aj zatvára, ak sa vzopreli nemravnej sexuálnej výchove, ktorej cieľom nie je vychovávať k rodine, ale k voľných homozväzkom. Nemôžem mlčať ani vtedy, ak sa dehonestuje zväzok muža a ženy a degraduje rodina = ustanovizeň, ktorú založiť samotný Boh. 

Akú lásku k blížnemu pociťujú a prejavujú aktivisti LGBTI, ak presadzujú tieto veci nasilu a snažia sa morálne pokaziť deti, ktoré oni samy nesplodili? Aké majú právo hovoriť do výchovy cudzích detí?

Milovať blížneho svojho nie je prvým prikázaním, tým prvým je Milovať budeš svojho Boha. Láska k blížnemu má vyvierať z lásky k Bohu. Boh v biblii jasne deklaroval svoj postoj k homosexuálnym skutkom, ktoré sú hriechom a pre tento hriech bola zničená aj Sodoma a Gomora. Zvádzať niekoho na hriech je pohoršením. Toto robí gender ideológia.

Boh rozlišuje homosexuálne cítenie a konanie. Homosexuálne cítenie nemusí byť hriechom, hlavne ak je dôsledkom zažitej psychickej traumy (napr. sexuálne zneužitie v detstve osobou rovnakého pohlavia). Homosexuálne konanie - čiže homosexuálny styk je už hriechom, lebo je rozhodnutím človeka, ktoré môže človek svojou vôľou ovplyvniť. Aj homosexuálne cítiaca osoba môže žiť čisto, t.j. keď nežije v sexuálnom vzťahu s osobou rovnakého pohlavia, ktorý Boh zakazuje, a teda žije v sexuálnej zdržanlivosti. Boh pritom ponúka takejto osobe uzdravenie jej zranenej sexuality cez psychoterapiu. 

Boh v biblii povedal: Ploďte sa a množte sa! -  To môže len muž so ženou, nie dvaja muži alebo dve ženy

Boh v biblii povedal: Ako muža a ženu ich stvoril.   -  Biblia hovorí o pohlaví, pričom pohlavie = rod

Boh v bibliii povedal: Preto muž opustí svojho otca a svoju matku a pripúta sa k svojej manželke, a budú jedným telom.  Boh nepripúšťa, aby sa muž pripútal k mužovi a žena k žene. Fyzicky to ani nie je možné, aby sa dvaja muži či dve ženy stali jedným telom cez spojenie svojich pohlavných orgánov. Boh stvoril muža pre ženu a ženu pre muža. Kto učí inak, protiví sa Bohu.