Petícia proti zastavaniu trávnatého pozemku v Žiline

Petícia proti zastavaniu trávnatého pozemku v Žiline / Oznamy / Tretí mail poslaný všetkým poslancom mesta Žilina dňa 27.9. 2015 (o 17:10), pred hlasovaním Mestského zastupiteľstva dňa 28.9. 2015 / Komentáre


Hosť

#1

2015-09-28 08:27

Ďakujem pán Ing. Fačkovec za pomoc s touto hore uvedenou vecou. Rád podporím ľudí, ktorí myslia aj na nás. Je pravda ako písali niektorí: "mohlo sa to riešiť aj skôr" a "nemôžeme tam stavať park ak to nevlastní mesto". Dávam za pravdu. Najlepšie by bolo ak by tam bola trávnatá plocha (park - relaxačná zóna) nakoľko som alergik a raz za rok pokosenie buriny v strede sezóny nestačí (hlavne nie pre alergikov). Nejde tu v konečnom dôsledku ani o mňa. Vijadrite sa aj iný či Vaše deti môžu večer dýchať ak sú alergici. Celé pole je jedna veľká kniha alergie. Plánujeme si založiť rodinu a toto by už bolo zastavané ako v Petržalke. Budeme kočíkovať na betónovom sídlisku bez zelene a pariť sa ako v saune. Narodil som sa v Petržalke kde už pomaly tá zeleň je iba na fasádach domov. Moje kroky preto viedli práve tu. Nádej, že sa to nebude opakovať v našej lokalite Hliny VI a okolie. Chápem ľudí, ktorí nemusia zdieľať môj názor, no my sme si vybrali takto práve túto lokalitu a priestor, aby to bolo iné pre nás a pre naše deti. Ďakujem za podporu Kopeliovič.
Slavo Fačkovec, autor petície

#2 Re:

2015-09-28 10:13

#1: -  

 Ďakujem za podporu a Váš názor. Zeleň si treba hlavne v mestách chrániť a ako som písal v maily poslancom, bol by som rád aby bol tento pozemok určený ako oddychová zóna, t.j. park, ovocný sad a podobne.