Nechceme imigrantov v Malackách!
Keby dôchodcom a rodičom na materskej a rodičovskej dával štát 30 Eur na deň...:(
Ak by som bola boh, tak doprajem dobrý a spokojný život sebe aj imigrantom, ale každému vo svojej krajine. Mám strach a obavy, nie som boh a preto sa bojím. Aj každé zviera a rastlina žije a rastie vo svojej krajine. Preto toto nieje dobré !!!!!
Mne nejde pridat podpis :(
Ze vraj chudaci....vsade kricia kolko € ich stalo prchnut... Ked tu zacne vojna tak ja hoci pracujem, a zarobim nadpriemer tak take love nemam aby som zdrhol ... Takze chudaci ???? To je original planovana invazia, bude to tu casom buchat.....budeme drzat hubu a krok a ticho sa doma triast o par rokov. To je moj nazor a preto ichv eu nechcem, ale ano treba im pomoct. Zbalte tie milionky a par humanistou a chodte im pomahat ku nim domov !!! Vtedy to bude prospesne.
Nici ich domy a cele mesta
PRECO ?
Kazdy si odpovie sam ....
1sv . A 2sv.
Pozname to dnes na vlastnej kozi
Nasi otcovia a dedovia to zazili
A to musime tiez zazit
Hovori sa o tom ....
Odplata karma ...
Osud
Pripravte sa na kolabs !
Nechcem ich tu ... ide za nimi iba špina, zkaza a násilie. A dúfam že tým veľkým humanistom, čo ešte tlieskajú a radaju sa že ich nastahuju k nám, tak tým ako prvým nech vybiju zuby a p*jebu riť. Nechcem sa báť chodiť po ulici, nechcem aby sa stalo nieco mojim blízkym, mojej frajerke .... nikomu kto to ma v hlave v poriadku to neprajem. Až keď sa zabije prvý človek, vykradne prvý obchod, znásilni prva žena - az potom si ludoa uvedomia ze co to je zač . Srat na EU, srat na USA ..... Ľutujem že sme v takej spoločnosti krajín v akej sme a že nie sme s Rusmi .... ti by nas aspoň vedeli ochrániť.
| This discussion has been closed. |