PETÍCIA ZA VZDANIE SA MANDÁTU PRIMÁTORA KOŠÍC RICHARDA RAŠIHO
kazdy clovek by mal vediet realne zhodnotit svoje schopnosti.
Ľudia, zhanajte podpisy inak tieto zlodejske svine nam budu srat na hlavy a smiat sa nam do oci aki sme sprosti a osrati
Re: Re: Re:
Felciar je ranhojic v sredovekej armade, vacsinou nevyskoleny. Iba na zaklade praxe. Reze nohy, zasiva rany, priklada bylinky, lieci choroby.
Ale dotycny pan to myslel z nadsazkou asi tak, ze ked lekar nikdy neliecil ale robil vsetko mozne len nie medicinu tak to asi bude felčiar.
Druhé bludisko:Z Muškátovej som potreboval íst na D.H. (Furča):cez Idanskú na Toriskú smer Štúrova ale na križovatke prekvapenie prikázaný smer v pravo smer Pereš a na Štúrovej zákaz otočenia smer centrum (nemýliť si so SMER-SD!!!) a tak som poslúchol dopravné značenia a na Moldavkej na kruhovom objazde smer Alejova, potom odbočka smer Prešov a cez celé Nižné Kapustníky na Prešovskú cestu a potom po známej trase smer Furča. Ďakujem za krásny výlet,vyrovnal sa návšteve a kultúrnemu zážitku z Kultúrparku- bývalé vojenské sklady NZ na Skladnej ulici.
Re:
Nikto nehovorí, že kolaje sa nemali meniť, ale nie takýmto neefektívnym spôsobom
Re: Re: Re:
Ale to je o niečom inom, nie o tom, že kolajnice sa menia, ale nie takýmto spôsobom
Vyučený lekár
PRIMÁTOR KOŠÍC RICHARD RAŠI je vyučený lekár ktorý sa rozhodol že je ľahšie zarábať peniaze sedením na dvoch stoličkách a zároveň mať k dispozícii osobného šoféra s autom pre jeho daľsiu činnosť v Bratislave, samozrejme na úkor mesta Košíc.
Košice sú malé mesto bicykel by mu mal úplne stačiť. Zatial nič pre mesto nedokázal vyriešiť = súdne spory proti mestu stoja občanov miliony ktoré by mohli byť využité pre blahobyť občanov. Tak to vyzerá že mesto Košice je posledná bašta komunizmu kde zákony a ústava Slovenskej republiky ešte neplatí.
Niekto tu chcel metro a pritom nedokáže zniesť ani trocha obmedzení pri rekonštrukcii koľajníc.
A že je neprehľadná doprava? By som sa nečudoval, ak by poblúdili cudzí. Ale ak sa Košičan stratí pri cezte z Južnaj triedy na Moldavskú, tak za to Raši nemôže.
Re:
Je primátor, čiže je zodpovedný, výhovorka že sedí stále v Bratislave a na Košice nemá čas neplatí.
Re:
Zabudlo sa dodať že ma auto s osobným šoférom, aj ked pre mesto by mu mal stačiť bicykel, tým by sa lepšie oboznámil
čo sa vlasne deje v Košiciach za ktoré je zodpovedný.
| This discussion has been closed. |