Pripojte sa: Ženská sieť HEPY vyzýva k neúčasti na referende


Hosť

#1

2015-01-13 12:40

O ľudských právach sa jednoducho nehlasuje :) nikto ale naozaj nikto nemá pravo rozhodnut sa o zivote inych ľudí. Zbytocne vyhodene peniaze von oknom, ktore by mohli posluzit na naozajstnu pomoc vsetkym rodinam, kde niekedy nemaju deti co ani jest. To je ozajstna pomoc!

Hosť

#2

2015-01-13 21:11

vy ste retardi lamaci rodin a hlavnej podstaty rodiny a kvalitneho zivota jedine slovensko ma dvostojnost este na tolko aby toto referendum vobec spravilo inde to len odklepli... treba spisat peticiu za to aby referendum preslo aj bez hlasovania! ked si rozbijeme este aj rodiny no co nam ostane? ....NIČ !!!


Hosť

#3

2015-01-13 21:14

Som aj za oddelenie cirkvi od štátu. Lebo kňazi vodu kážu a víno pijú

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2015-01-14 13:54


palcino

#5 Re:

2015-01-15 06:15

#2: -  

 nikto nič nerozbije, ten stav je tu dlhodobo rovnaký... v prípade, že by referendum bolo úspešné, nezničí to a ani nenapraví ani jednu rodinu a ani jedno spolužitie gayov alebo lesieb. Tu sa hlasuje na spôsob, ako keby sme hlasovali o tom, či sa môže na budovy natierať zelená farba, pričom nevadí, že na mnohých budovách už je, že sa i naďalej zelená farba bude predávať... Aj partnerstvá L a G existujú a existovať budú, ide len o to, či väčšina dovolí, alebo nie, si takýto zväzok správoplatniť pred všetkými - pred úradmi a aj ľuďmi, s ktorými prichádzajú do styku.

1234

#6 Re:

2015-01-15 11:25

#2: -  

 už dávno nič nemáme sm jediný stať ktorý je jedným slovom Zastaralé!!!! Nejde len O túto vec ide O kopu iných opäť vás zaujímajú len tieto veci ale že Slovenskú republiku nám rozkladajú presne tyto ľudia čo robia aj toto nemožné referendum.....Čo je zlé nna homosexuáloch? Robia tu niečo robia také veci čo predvčerom spravili traja chalani V autobuse chlapovi haló tieto názory sú smiešne A zastaralé 

A RETARD SI TY nik nemôže za to ako sa človek narodí KED NAHODOV SA STANE V TVOJEJ RODINE NIECO TAKE SOM ZVEDAVA AKY BUDES HRDINA VIES AKE JE TAZKE SA Z TYM VYSPPRIADAT?BOZE HLUPY LUDIA KVITNÚ 

A

#7 Referendum

2015-01-16 22:58

Ja idem podporiť referendum. Nijaké iné spolužitie sa nedá nazývať manželským. Je to choré a zlé. Uvedomte sa ľudia!!!!!

1

#8 1

2015-01-19 14:13

Nech ziju tie spravne heteracke rodiny, kde foter je ozran a matka kurva !!!!!!!!!!!!!  Halelujah ! Vivat gipsies a vsetkych vas tu vymlatia, kokoti!

Zobudte sa heteraci!!!!!!!!!!!!!!!!!

Em

#9 Predmet

2015-01-21 08:12

Mnohokrát zabúdame na  svoju postatu...  namiesto ľudskosti  a inteligencie... ktorá nás odlišuje od zvierat.... sa stávame jedným z nich.... Neberieme ohľad na nikoho a na nič.... na čo tak tiež.... veď čo je na tom že časť deti nemá čo jesť....  nemá strechu nad hlavou..... šťastné detstvo.... rodičov... vzdelanie.... zdravie.... podstatné je...odoprieť  homosexuálom rodinu.... porušiť ich práva....  kvôli odlišnosti...  Je  hlúpe tvrdiť že lesbičky a geyovia sú horšími rodičmi...ako heterosexuály... .a až..  smiešne odoprieť rodičovstvo niekomu kto oň stojí....  keď je plno tzv.normálnych párov....  čo deti nechcelo mať....  odloží ich do deckého domova.. alebo ich jednoducho zanedbáva..  Ten kto vymyslel referendum o rodine zrejme ani netuší čo slovo rodina v skutočnosti znamená....  na pohlaví rodičov totiž to vôbec nezáleží .... dôležitá je láska a podpora....  Zmýšľanie poslancov  ...cirkvi a mnohých iných.. ..je až zarážajúce..... ľudskosť  a ozum v týchto oboroch je skôr výnimkou... než samozrejmosťou.... čo je smutné.... pretože práve oni by nám mali ísť príkladom..... a ak je zákon o rodine ich príklad.... odmietam ho....  čo je dosť slabé slovo... považujem ho za primitívny... Verím však v ľudí ktorí nie sú ovce a dokážu sa proti nemu postaviť.... ľudia ako tí čo napísali a podpísali túto petíciu..... máte moju plnú podporu...

Em

#10

2015-01-21 10:21

Ospravedlňujem sa za chyby,vždy keď som pre niečo zapálená...ujdú mi nejaké tie písmenká.

SUNAR

#11 Re: 1

2015-01-22 07:02

#8: 1 - 1 

 SUHLASIM

MartinM

#12 O ľudskom živote a ľudských právach sa nehlasuje! ???

2015-01-26 10:02

Nechapem.

Chceli ste tym sand povedat, ze o obmedzovani ludskych prav sa nehlasuje? Snad by sme mali mat moznost povedat NIE obmedzovaniu ludskych prav alebo prav mensin. Alebo nie?

Alebo lebo chcete povedat, ze o ludskom zivote a ludskych pravach by nemali hlasovat obcania v referende?

Radsej by sme to mali nechat na 'mudrejsich' ako sme my obycajni obcania? Nech to radsej odhlasuju nami zvoleni poslanci v NRSR? Alebo nech to priamo prijme vlada (neviem ci je toto pravne mozne - je to len recnicka otazka).

Alebo co tymto vyrokom chcete povedat?

Nerozumiem vam... :((


Hosť

#13 Re:

2015-02-02 21:10

#1: -  

 A o com inom ako o ludskych pravach by sa malo hlasovat ?  Ze ci sa Slovensko ma dat na pestovanie papriky alebo radsej paradajok ?  Stale tu omielate, ze mensina sa musi prisposobit vacsine...  Ale vsak o tom je demokracia ci nie ?  To sa ma vacsina prisposobit mensine ?

Kazdy ma pravo ist do referenda a vyjadrit sa ! Tak to nechajte na ludi a nesnazte sa im natlacat svoje nazory !