Vyjadrenie nesúhlasu s vybudovaním základne NATO na území SK
Ja sa cítim členom NATO a som za to aby si Slovensko plnilo svoje záväzky z členstva vyplivajúce.
Taktiež odmietam Rusku Propagandu, ktorá tu dlhodobo a sytematicky ovplvnuje verejnu mienku.
budovanie zakladni NATO na Slovensku
Vybudovanie zakladne NATO nie je v zaujme slovenskej republiky. Ak to pan prezident a dvaja ministri vlady SR slubili NATO, nemali na to mandat od obcanov SR. Prezident, ani ziadna politicka strana v Slovenskom parlamente nema budovanie zakladni NATO na Slovensku vo svojom volebnom programe.
.... zidovski bakári- uzernici medzinárodneho CIONIZMU zadlzili vlády USA i krajín EU ......tieto uvery nie su schopn´splácat...... tieto krajiny zidom platia ,,bartelom,, - svoje armády posielajú tam, kam zidia- CIONISTI si to rozkázu: gojimovia vrazdia gojimov !!! , ludsky povedan´. nezidia vrazdia nezidov pre zidovsk´zújmy: v Lybii, v Syrii, Afganistane, iraku, na Ukrajine ....a zidia - cionisti sa len smejú...ved gojim- podla TALMUDU , AJ PODLA ZIDOV- CIONISTOV - NIE JE CLOVEK...MOZNO ICH ZABIT !!!
toto je vnútorn´logika vojenských operácií USA i NATO vo svete........ Slovensko chcú zneuzit pre svoje zverské, diabolsk´ciele...... CIONISTI- DIABLOV VYVOLENÝ NÁROD ...... !!!! NECUDUJME SA IM CO PO DESATROCIA VYSTRÁJAJÚ .... maju na svedoí 200 MILIÓN MŔTVYCH !!!! ...ANTISEMITIZMUS?...NIE! ANTIGÓJIZMUS !!!
Re: zakladna NATO
Zažila som rok 68, ale dnes nemám obavy z Ruska, skôr mi vadí, že sme sa nepoučili a hned sme sa hrnuli do nového paktu, teraz už jediného. A to sa stalo bez referenda. Teraz nám môžu nanútiť čo chcú. Takže asi treba vystúpiť z toho spolku.
Re: Kiska agent USA?
Bolo to jasné už pri voľbách a ked si vybral poradcov. Hlavne že ho ovce volili.
Re: Nuž, túto petíciu nepodporím.
#24: - Nuž, túto petíciu nepodporím.
No a keď pôjdeš do minulosti ďalej, tak si naštuduj aj históriu "nainštalovania" komunizmu v Rusku
a kto vlaste za tým stál. Budeš musieť svoj zrak potom otočiť troška západnejšie....CHaCHa
| This discussion has been closed. |