Externé štúdium online formou

My, externí študenti EUBA prosíme a predkladáme návrh, aby nám aj v zimnom semestri akademického roka 2022/2023 bolo umožnené zúčastňovať sa konzultácií prostredníctvom MS Teams. Táto forma nám znižuje náklady na dopravu, umožňuje študovať aj matkám malých detí, ktoré by inak štúdium museli prerušiť, znižuje riziko nákazy, a nijak neobmedzuje možnosť konzultovať nejasnosti s vyučujúcimi, ktorí nás aj týmto spôsobom motivovali pripravovať sa na skúšky a úspešne ich zvládnuť. Online vyučovanie nám zároveň, ako pracujúcim alebo študujúcim aj na iných školách či odcestovaným na Erazmus umožňuje skĺbiť štúdium a ďalšie dôležité povinnosti, nakoľko významne šetrí precestovaný čas a poskytuje viac času na prípravu na vyučovanie. S týmto návrhom sa stotožňujú všetci podpísaní študenti.

Študenti fbi ext    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Študenti fbi ext na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.