Definancovanie cirkví z verejných zdrojov

My dolupodpísaní občania žiadame definancovanie cirkví z verejných zdrojov, nakoľko Slovensko je sekulárny štát a tieto organizácie by mali byť financované výhradne z príspevkov veriacich. Žiadame to z hľadiska zvýhodňovania určitej skupiny ľudí ktorí benefitujú na úkor skupiny prispievateľov (neveriacich platcov daní) a neprinášajú im žiadne benefity ani hodnoty. Ba naopak čím ďalej sme svedkami toho ako tieto organizácie indoktrinujú maloletých a vytvárajú priestor pre klauzúru všetkého čo sa deje v ich kruhoch, ako ovplyvňujú kognitívny vývoj dieťaťa. Tým, že zanechávajú nemalé škody na spoločnosti, robia z ľudí ktorí platia dane spolupáchateľov financujúcich túto skupinu podobnú organizovanej skupine, kde je netransparentný tok financií. Každý má právo na vierovyznanie, ale žiadame samofinancovanie veriacimi.

Svojim podpisom oprávňujem Viktor Antal na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Vašu e-mailovú adresu nebudeme verejne zobrazovať online.

Vaše telefónne číslo nebudeme verejne zobrazovať online.