Chceme naspäť starého Sebíka

V mene všetkých Sebastianových kamarátov a kamarátiek by som rada podotkla že za posledný mesiac sa Sebastianové správanie zmenilo extrémnym spôsobom, bohužiaľ k horšiemu. A preto vás všetkých vyzývam k podpísaniu tejto petície aby sa nám vrátil náš starý,dobrý,milý a priateľský Sebastian ktorý sa neuráža za každú blbosť a nenadáva na svoje dve drahocenné kamarátky. Starý Sebastian nám veľmi chýba lebo to bol dobrý-kamarát,spevák,zabávač,ale aj dával výborné rady do života. Tento Sebastian je na nás protivný,nechce s nami vôbec komunikovat aj keď my sa snažíme byť naňho dobré on nám aj tak dá tichý blok. Toto je pravdepodobne všetko čo sme chceli povedať s láskou a úctou Ellča a Ninča extrémistky.

Autor: Ella Lednická

Štylistika: Nina Uhliariková

Svojim podpisom splnomocňujem Ninuška na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.