Bezpečnosť premávky v obci Dlhé Pole

Žiadam Vás o podporu, vyjadrenie súhlasu a podpísanie tejto petície "Bezpečnosť premávky v obci Dlhé Pole, ktorou žiadam pani starostku, aby dala odstrániť drevenné tabule, ktoré bránia výhľadu na miestnu komunikáciu pri výjazde aj vjazde do miestnej časti "Bonce" v Dlhom Poli. Tieto drevenné tabule tu boli osadené svojvôlne, bez povolenia a na cudzom pozemku. Kvôli tomu, že zabraňujú výhľadu na miestu komunikáciu dochádza tu ku kolíziam nielen motorových vozidiel, cyklistov ale aj obyvateľov obce. Verím, že podporíte moje úsilie, ktorým cieľom je bezpečnosť a ochrana zdravia naších obyvateľov. IMG_20210218_204048.jpg

Ing. Patrícia Okapalová    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Ing. Patrícia Okapalová na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.