A 3703 út felújítása

Tisztelt Battyániak: Úgy döntöttünk a barátaimmal, hogy elindítunk egy petíciót a battyáni bevezető út mihamarabbi felújítására. Ezzel szeretnénk a Kassai megyei önkormányzat figyelmét felhívni arra, hogy a falunkban is laknak emberek, akik nap mint nap használják járműveiket, melyeket a bekötő út burkolata sajnos eléggé megterhel és természetesen a velejáró anyagi kiadásokat is. Szeretném, ha minél többen hozzájárulnának aláírásukkal ehhez a kezdeményezéshez. A petíció kitöltésével és a megosztásukkal is sokat segítenek.

Köszönöm Lippai Csaba.

Svojim podpisom oprávňujem Lippai Csaba na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.