Petícia za vypísanie referenda o neutralite Slovenska

Kontaktujte autora petície

Poďakovanie

2014-09-06 07:30:49

Priatelia, nechcem Vás otravovať a stále nabádať, aby ste petíciu zdieľali a rozširovali ďalej a aby ste nepociťovali nejaký nátlak z mojej strany. Verím, že keď ste si dali tú námahu a podpísali ste petíciu, sami ju rozširujete a zdieľate, kde sa dá.

Pekne sa v posledných dňoch rozbehla táto podpisová akcia. Prekročili sme hranicu 1000 hlasov, čo je zatiaľ máličko, ale predstavuje to takú stredne veľkú obec s 2000 obyvateľmi (1000 dospelých + 1000 detí). Verím, že onedlho to bude malé mestečko :)

Ak môžete vkladajte tento link do svojich diskusií na FB alebo ho odošlite mailom priateľom.
http://www.peticie.com/peticia_za_vypisanie_referenda_o_neutralite_slovenska

Osobne za touto akciou nemám žiadny priamy prospech, len mi záleží na tom, aby sme neboli vtiahnutí do vojny, aby Slováci nezomierali za záujmi iných mocností. 

Veľká vďaka! Príjemný víkend!


Evolúcia

Podporte petíciu

2014-09-04 07:08:29

Priatelia, pred časom ste podpísali túto petíciu. Skúste ju trochu spropagovať a posunúť link mailom ďalej. Dnes sa začal summit NATO, kde by mal náš štát sľúbiť navýšenie financií do zbrojenia. Keď sa naša ekonomická situácia zhoršuje, ešte budeme nakupovať za miliardy zbrane zo zahraničia, aby sme podporili hlavne americkú krachujúcu ekonomiku.

 

Ak každý, kto petíciu podpíše zoženie len podpis dalších dvoch, ktorým záleží na budúcnosti a na tom, aby sme neboli vtiahnutí USA do bratovražednej vojny, bude petícia úspešná. 

 

Ďakujem!


Evolúcia

400 podpisov

2014-06-09 16:12:05

Priatelia, včera sme zverejnili Petíciu za vypísanie referenda o neutralite Slovenska a už sme zaznamenali hranicu 400 podpisov. To je pekné. Je to taká menšia obec na Slovensku. Dúfam, že to bude za pár dní malé mesto, potom veľké a bude nás čo najviac počuť. Potom sa veci pohnú.

Je to náš spoločný úspech, zdieľajte, prosím, tento link:  http://www.peticie.com/peticia_za_vypisanie_referenda_o_neutralite_slovenska

Ďakujeme!


Evolúcia

Poďakovanie

2014-06-08 14:48:06

Ďakujeme, že ste podpísali medzi prvými petíciu za vypísanie referenda o neutralite Slovenska. Za prvé 4 hodiny podpísalo petíciu 130 ľudí a to je skvelé. Prosím zdieľajte link na petíciu medzi svojimi priateľmi. Pekný zvyšok nedele.


Evolúcia



Zdieľajte túto petíciu

Pomôžte tejto petícii získať viac podpisov.

Ako prezentovať petíciu?

  • Zdieľajte petíciu na svojej nástenke na Facebooku a v skupinách súvisiacich s témou vašej petície.
  • Kontaktujte svojich priateľov
    1. Napíšte správu, v ktorej vysvetlíte, prečo ste túto petíciu podpísali. Ak ľudia pochopia dôležitosť témy, je väčšia pravdepodobnosť, že petíciu podpíšu.
    2. Skopírujte a vložte webovú adresu petície do vašej správy.
    3. Odošlite správu prostredníctvom e-mailu, cez SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.