Petícia za dvojkoľajnú a modernú trať Bratislava - D. Streda - Komárno

Kontaktujte autora petície

Tento týždeň rokujeme so ŽSR! Pomôžte nám so zdieľaním petície

2024-02-11 13:47:30

Vážené priateľky, priatelia.

Tento týždeň sa k tejto naliehavej veci zdvojkoľajnenia žel. trate BA - DS - KN stretávame so Železnicami SR a Ministerstvom dopravy SR. Preto Vás chcem ešte raz veľmi pekne poprosiť, zazdieľajte našu iniciatívu do všetkých kútov (nielen) nášho regiónu, na Vaše sociálne siete či profily alebo skupiny, kde by sa to mohlo ľuďom páčiť alebo zaujímať. Keď budem o niekoľko týždňov predkladať dôležitý návrh uznesenia v pléne Národnej rady, bude veľmi dôležité, aby som sa mohol a vedel oprieť o tisíce z Vás, ktorých sa táto téma bezprostredne dotýka. Čím viac nás bude, tým bude aj tlak na riešenie situácie väčší a silnejší. Som presvedčený o tom, že môže nastať zásadný posun vpred, aj vďaka kompetentným, ktorí nás pozorne počúvajú. Ďakujem veľmi pekne!

https://www.peticie.com/dvojkolaj

 

Marek Lackovič, MBA


Marek Lackovič, MBA

Podpisy nám pribúdajú, ale nie je ich dosť

2024-01-24 08:13:09

Vážené priateľky, priatelia.

Teraz sa bude lámať chlieb. Hoci k prvej tisícke podpisov sa dostávame ani nie za 48 hodín, za čo Vám patrí obrovská vďaka, až nasledujúce dni ukážu, či budeme aj naďalej rásť, alebo stagnovať. Preto Vás chcem veľmi pekne poprosiť, zazdieľajte našu iniciatívu do všetkých kútov (nielen) nášho regiónu, na Vaše sociálne siete či profily alebo skupiny, kde by sa to mohlo ľuďom páčiť alebo zaujímať. Keď budem o niekoľko týždňov predkladať dôležitý návrh uznesenia v pléne Národnej rady, bude veľmi dôležité, aby som sa mohol a vedel oprieť o tisíce z Vás, ktorých sa táto téma bezprostredne dotýka. Čím viac nás bude, tým bude aj tlak na riešenie situácie väčší a silnejší. Som presvedčený o tom, že môže nastať zásadný posun vpred, aj vďaka vedeniu ministerstva dopravy, ktoré nás pozorne počúva. Ďakujem veľmi pekne!

https://www.peticie.com/dvojkolaj


Marek Lackovič, MBA



Zdieľajte túto petíciu

Pomôžte tejto petícii získať viac podpisov.

Ako prezentovať petíciu?

  • Zdieľajte petíciu na svojej nástenke na Facebooku a v skupinách súvisiacich s témou vašej petície.
  • Kontaktujte svojich priateľov
    1. Napíšte správu, v ktorej vysvetlíte, prečo ste túto petíciu podpísali. Ak ľudia pochopia dôležitosť témy, je väčšia pravdepodobnosť, že petíciu podpíšu.
    2. Skopírujte a vložte webovú adresu petície do vašej správy.
    3. Odošlite správu prostredníctvom e-mailu, cez SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.



Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...