Sme proti zákazu predaja v nedeľu

Kontaktujte autora petície

Predseda KDH dostal ponuku, ktorá sa neodmieta

2023-08-13 14:38:31

Richard Sulík vo štvrtok debatoval v politickej relácii Na hrane TV JOJ s predsedom KDH Milanom Majerským. Jednou z tém bol aj zákaz nedeľného predaja. To, že tento zákaz nebol doteraz schválený, je výsledok nášho spoločného tlaku na populistov. Ďakujeme vám za podporu! 

Predseda kresťanských konzervatívcov však v relácii povedal, že je za zákaz predaja v nedeľu. Richard Sulík mu kontroval a dal ponuku, ktorá sa nedá odmietnuť. Veď posúďte sami na tomto linku.

Sloboda a Solidarita bude vždy bojovať za vašu slobodu - slobodu nakupovať, slobodu podnikať, ale aj slobodu pracovať. To, komu každému by zákaz uškodil, sme napísali do samotnej petície, ktorú ste podpísali. Dúfame, že aj tento náš boj oceníte v parlamentných voľbách a svoj hlas odovzdáte strane Sloboda a Solidarita, ktorá má vo voľbách číslo 12.

Beta verziu nášho volebného programu po pripomienkach odbornej aj širokej verejnosti čoskoro predstavíme. Beta verziu nájdete na tomto linku.

V utorok štartujeme našu diskusnú šnúru o programe v Ružomberku a postupne prejdeme mnohé mestá Slovenska. Budeme radi, keď sa prídete porozprávať o aktuálnych témach. Zoznam akcií, kde nás môžete stretnúť, nájdete na tomto linku.


Sloboda a Solidarita



Zdieľajte túto petíciu

Pomôžte tejto petícii získať viac podpisov.

Ako prezentovať petíciu?

  • Zdieľajte petíciu na svojej nástenke na Facebooku a v skupinách súvisiacich s témou vašej petície.
  • Kontaktujte svojich priateľov
    1. Napíšte správu, v ktorej vysvetlíte, prečo ste túto petíciu podpísali. Ak ľudia pochopia dôležitosť témy, je väčšia pravdepodobnosť, že petíciu podpíšu.
    2. Skopírujte a vložte webovú adresu petície do vašej správy.
    3. Odošlite správu prostredníctvom e-mailu, cez SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.



Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...