Pomoc rodinám s ťažko zdravotne postihnutým členom zmeniť nefungujúci systém a šírenie osvety v tejto oblasti.

Kontaktujte autora petície

Krátke zhrnutie

2022-09-23 13:56:39

Ďakujeme všetkým, ktorí podpísali našu petíciu, už je nás takmer 1000. Zatiaľ nás kontaktovali dve jej adresátky, p. Nicholson a p. Žitňanská, ktoré nám vyjadrili podporu. Ostatní adresáti zatiaľ mlčia. Prosím, podporte nás zdieľaním petície, aby sme dosiahli potrebné zmeny. Čím viac nás bude, tým väčšiu silu bude mať naša iniciatíva. Okrem otvoreného listu a petície sme spoločne zostavili aj zoznam najdôležitejších problémov a návrhy na ich riešenie z pohľadu najzainteresovanejších - teda rodín so ZŤP členom. Všetko je zverejnené na FB stránke a v skupine Akčné rodiny, obe sú verejné.

Akčné rodiny - voľné zoskupenie rodičov detí s ŤZP a ich podporovateľov

Zdieľajte túto petíciu

Pomôžte tejto petícii získať viac podpisov.

Ako prezentovať petíciu?

• Zdieľajte petíciu na svojej nástenke na Facebooku a v skupinách súvisiacich s témou vašej petície.
  • Kontaktujte svojich priateľov
    1. Napíšte správu, v ktorej vysvetlíte, prečo ste túto petíciu podpísali. Ak ľudia pochopia dôležitosť témy, je väčšia pravdepodobnosť, že petíciu podpíšu.
    2. Skopírujte a vložte webovú adresu petície do vašej správy.
    3. Odošlite správu prostredníctvom e-mailu, cez SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.