Domčeky pre mačky v parkoch - útulkové pre lepšiu starostlivosť. Žiadame o Pomoc samosprávu pre pouličné mačky a ich ošetrovateľom, osadením výbehovými klietkami s domčekmi v zahlásených lokalitách.

Kontaktujte autora petície

prešlo 32 dní, prosím zdieľajme Ďalej.

2022-06-27 13:31:32

Prešiel už mesiac od zadania tejto petície. 31 dní v ktorých sme presiahli 560 podpisov. Popritom neustále darujeme nejaký čas energiu a pomoc mačiatkam, kocúrom, psíkom, a zvieratám ktoré žijú na tejto planéte, spolu s nami bok po boku , mlčiac prosiac aby sme boli pri nich, pretože už nemajú žiadne svoje územie pre ich chápanie sa narodili do ľudského pekla a sú zmetené bojazlivé. Ale tu vidia teba anjela usmiateho nad nimi zrazu sa nás chcú dotknúť obtrieť a povedať , pomôž mi , prosíím.... Zrazu pri nás zistia, že toto je niečo iné, pretože je im s nami lepšie. Mnoho nám vravia ďakujem je mi s vami dobre... a len tí ich počujú najviac, ktorý im hladia do očí, pohládzajú ich srsť s ktorou zahrievajú s ich Láskou naše srdcia. Sú pre nás darom od stvoriteľa, a chceme aby to tak cítili pretože je to raj ak majú naše dlane na ich kožúšku a túžia aby sme boli darom i my pre ne. Petícia sa ešte neuzatvára. Pokračujeme v zdieľaní s našim tichým krikom, že nesmie jestvovať toto trápenie , bolesť a choroby, pretože sme v prírode, ktorú máme radi tak ako svoj život, tak i život tých ktorý chcú byť s nami a pri nás tak šťastný, aby raz na záver života vedeli povedať svetlu , že žiť s milujúcim človekom sa tu naozaj oplatilo. Ak milujeme zvieratá milujeme tak i človeka. Potrebujeme preto v našej ťažkej životnej situácii, pomoc od spoločnosti, teda magistrátu, aby sme nie len jednotlivo v 1či 2% ale hromadne pomáhali prežiť zvieratkám, pretože toto je je naše zrkadlo aký sme čo dokážeme táto cesta k Láske je takto pre všetkých . Jeden či dvaja z nás toto všetko naozaj nezvládnu, tak ako to nezvládajú zvieratá pre našu hustotu neustáleho nášho osídlovania a ich pokoja tvorenia k nepokoju. Keď im človek vie brať územie, musí sa naučiť im aj dávať, svoj pokoj, svoje miesto. Ale je nás málo, je nás málo na to aby nás to nevyčerpávalo, je to na nás priveľa, a preto potrebujeme túto školu Humánnosti na Turecký systém, pretože toto je správna cesta...

Peter Tereštik

ak chcete uviesť ich počet vo vašom okolí.

2022-05-27 06:10:34

ak chcete takúto výbehovú klietku vlastniť vo vašom okolí tj park , sídlisko, trávnik, môžte to  pripísať si sem do tohoto komentu alebo vášho podpisového komentu a prípadne sa o to priamo požiada obecný urad.  dopíšte  v akom rozmere približne ju chcete mať Klietky sú minimálne 3 metre štvorcové s uzamikateľnou bránkou , Pretože slúžia pre 2-3  poschodové drevené búdky s počtom minimálne pre 10 mačiek, ktoré v nich budú chránené pred daždom zimou a predátormi v lepšej vzdialenosti v týchto  priestrannych klietkach....  . Bude sa i to spočitávať. Vyrobcu  by som už mal na klietky, ale musime prv začať s  peticiou a potom žiadať úradne. ak nám to urady schvália prispevky na to požiadame o vyberové konanie... Môžte si svoj podpis tu prihlásením spätne s aktualizovať  vašim popisom do komentu, alebo napíšte sem.

Peter Tereštik

Zdieľajte túto petíciu

Pomôžte tejto petícii získať viac podpisov.

Ako prezentovať petíciu?

• Zdieľajte petíciu na svojej nástenke na Facebooku a v skupinách súvisiacich s témou vašej petície.
  • Kontaktujte svojich priateľov
    1. Napíšte správu, v ktorej vysvetlíte, prečo ste túto petíciu podpísali. Ak ľudia pochopia dôležitosť témy, je väčšia pravdepodobnosť, že petíciu podpíšu.
    2. Skopírujte a vložte webovú adresu petície do vašej správy.
    3. Odošlite správu prostredníctvom e-mailu, cez SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.