Domčeky pre mačky v parkoch-útulkové pre lepšiu starostlivosť.Dokrmovanie s vodou v mestách,osadené búdky samosprávou.Zvieracíe Riaditeľsvo, Nemocníce, Urgentné sanitky Tč 112-153 hradené samosprávou.

Kontaktujte autora petície

prešlo 32 dní, prosím zdieľajme Ďalej.

2022-06-27 13:31:32

Keď im človek vie brať územie, musí sa naučiť im aj dávať, svoj pokoj, svoje miesto. Ale je nás málo, je nás málo na to aby nás to nevyčerpávalo, je to na nás niekedy priveľa, a preto potrebujeme túto školu Humánnosti na Turecký systém, pretože toto je správna cesta...


Peter Tereštik

ak chcete uviesť ich počet vo vašom okolí.

2022-05-27 06:10:34

ak chcete takúto výbehovú klietku vlastniť vo vašom okolí tj park , sídlisko, trávnik, môžte to  pripísať si sem do tohoto komentu alebo vášho podpisového komentu a prípadne sa o to priamo požiada obecný urad.  dopíšte  v akom rozmere približne ju chcete mať Klietky sú minimálne 3 metre štvorcové s uzamikateľnou bránkou , Pretože slúžia pre 2-3  poschodové drevené búdky s počtom minimálne pre 10 mačiek, ktoré v nich budú chránené pred daždom zimou a predátormi v lepšej vzdialenosti v týchto  priestrannych klietkach....  . Bude sa i to spočitávať. Vyrobcu  by som už mal na klietky, ale musime prv začať s  peticiou a potom žiadať úradne. ak nám to urady schvália prispevky na to požiadame o vyberové konanie... Môžte si svoj podpis tu prihlásením spätne s aktualizovať  vašim popisom do komentu, alebo napíšte sem.


Peter Tereštik



Zdieľajte túto petíciu

Pomôžte tejto petícii získať viac podpisov.

Ako prezentovať petíciu?

  • Zdieľajte petíciu na svojej nástenke na Facebooku a v skupinách súvisiacich s témou vašej petície.
  • Kontaktujte svojich priateľov
    1. Napíšte správu, v ktorej vysvetlíte, prečo ste túto petíciu podpísali. Ak ľudia pochopia dôležitosť témy, je väčšia pravdepodobnosť, že petíciu podpíšu.
    2. Skopírujte a vložte webovú adresu petície do vašej správy.
    3. Odošlite správu prostredníctvom e-mailu, cez SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.



Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...