ZNOVU SPOLU - Verejná výzva občanov Slovenskej republiky

Kontaktujte autora petície

OZNAM PRE SIGNATÁROV ZNOVU SPOLU | Spúšťame Nový Portál - ZNOVU SPOLU

2022-06-03 16:31:21

Na základe Vašej podpory iniciatívy ZNOVU SPOLU si Vás dovoľujeme informovať, že po 5 mesačnej práci sme dokončili náš nový portál ZNOVU SPOLU, ktorým plynule nadväzujeme na posolstvo ZNOVU SPOLU.

Pri jeho príprave sme zohľadnili požiadavky a potreby ľudí, s ktorými sme na túto tému mali možnosť diskutovať a vznikol tak priestor pre slobodné informácie, bezpečné spájanie sa jednotlivcov, skupín, osobností, či už podľa profesií, záujmov, alebo celých segmentov.

Vzhľadom na stupňujúcu sa cenzúru sociálnych médií, médií a webstránok budeme odteraz spravovať kroky súvisiace s iniciatívou ZNOVU SPOLU výhradne na tomto portáli. A k odchodu zo sociálnych médií vyzveme aj ďalšie Iniciatívy, Združenia, FB skupiny, Médiá, Osobnosti, Jednotlivcov.

Nový portál ZNOVU SPOLU obsahuje 3 v 1 - konkrétne - Informačný Kanál, Sociálnu Sieť a Databázy. Je unikátny vo viacerých smeroch a určený pre angažovaných ľudí. Je moderne spracovaný, plne funkčný a týmto Vás do neho srdečne pozývame.

Ak máte aj naďalej záujem sledovať nás, tak KLIKNUTÍM na túto LINKU si vytvoríte Profil a budeme v kontakte. Prípadne sa môžete pridať do niektorej z už vytvorených skupín, alebo požiadať o vytvorenie vlastnej. A ak ste autor, píšete články, alebo máte blog - môžete požiadať o prístup a my vám radi vytvoríme priestor.

Viac info nájdete v tomto VIDEU.

Ďakujeme, pozdravujeme a tešíme sa na Vás

Ladislav a Juraj Matyinko - Znovu Spolu/ Hovorme Spolu

Zdieľajte túto petíciu

Pomôžte tejto petícii získať viac podpisov.

Ako prezentovať petíciu?

• Zdieľajte petíciu na svojej nástenke na Facebooku a v skupinách súvisiacich s témou vašej petície.
  • Kontaktujte svojich priateľov
    1. Napíšte správu, v ktorej vysvetlíte, prečo ste túto petíciu podpísali. Ak ľudia pochopia dôležitosť témy, je väčšia pravdepodobnosť, že petíciu podpíšu.
    2. Skopírujte a vložte webovú adresu petície do vašej správy.
    3. Odošlite správu prostredníctvom e-mailu, cez SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.