Petícia proti realizácii prezenčnej výučby v zimnom semestri AR 2021/2022 na Prešovskej univerzite v Prešove

Kontaktujte autora petície

Ďakujeme! + Oznam

2021-10-14 19:03:23

Dovoľte nám vyjadriť vďaku za vašu podporu a zároveň Vás požiadať o zdieľanie petície či už na sociálnych sieťach, v komentároch, alebo súkromných správach. Čím väčšie množstvo podpisov, tým lepšie.

My sme sa snažili petíciu zdieľať na FB, konkrétne v najväčšej skupine Prešovská univerzita (17,4 tis. členov), kde bohužiaľ, vydržala len pár minút pred jej odstránením. Následný pokus o opätovné pridanie nám neschválili, pravdepodobne z dôvodu, že samotnú skupinu riadia ľudia priamo z Unipa/ľudia napojení na univerzitu a nie študenti.

Ďakujeme za každé zdieľanie.

Študenti UNIPO

Zdieľajte túto petíciu

Pomôžte tejto petícii získať viac podpisov.

Ako prezentovať petíciu?

• Zdieľajte petíciu na svojej nástenke na Facebooku a v skupinách súvisiacich s témou vašej petície.
  • Kontaktujte svojich priateľov
    1. Napíšte správu, v ktorej vysvetlíte, prečo ste túto petíciu podpísali. Ak ľudia pochopia dôležitosť témy, je väčšia pravdepodobnosť, že petíciu podpíšu.
    2. Skopírujte a vložte webovú adresu petície do vašej správy.
    3. Odošlite správu prostredníctvom e-mailu, cez SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.