Občiansky ODPOR proti štátnej moci - jednotne a apoliticky

Kontaktujte autora petície

Pozor !!! Generálny štrajk !!!

2021-07-26 09:03:30

Občiansky Odpor

Žiadosť o pomoc

2021-07-20 08:27:36

Vážení podporovatelia, propagácia je kľúčom k naverbovaniu ľudí, aby sme sa v čo najväčšom počte zišli, keď to bude najviac potrebné. Preto Vás chcem poprosiť, šírte tento odkaz https://www.peticie.com/obcianskyodpor kdekoľvek môžete. Keď každý z nás zabezpečí len 3-5 podpisov,  noví podporovatelia po ďalších 3-5 podpisov atď, je šanca že táto aktivita bude mať svoj zmysel. Musíme si pomôcť samy, času však máme veľmi málo a najbližšia príležitosť, ktorú musíme bezpodmienečne využiť je 1.9.2021. K organizácii protestu v tento deň sa prihlásil v prvom rade SMER-SD, ale ako sme sa zaviazali, zúčastníme sa všetkého, čo má alebo reálne môže mať zmysel, a sympatizantov SMER-u je teda určite veľké množstvo. Pamätajte - už nejde o politické tričko ale o budúcnosť každého jedného občana SR. Ďakujem

Občiansky Odpor

Zdieľajte túto petíciu

Pomôžte tejto petícii získať viac podpisov.

Ako prezentovať petíciu?

• Zdieľajte petíciu na svojej nástenke na Facebooku a v skupinách súvisiacich s témou vašej petície.
  • Kontaktujte svojich priateľov
    1. Napíšte správu, v ktorej vysvetlíte, prečo ste túto petíciu podpísali. Ak ľudia pochopia dôležitosť témy, je väčšia pravdepodobnosť, že petíciu podpíšu.
    2. Skopírujte a vložte webovú adresu petície do vašej správy.
    3. Odošlite správu prostredníctvom e-mailu, cez SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.